Jolánta Sándor is niet mijn echte naam, maar een weloverwogen en gekozen pseudoniem. Door diverse gebeurtenissen en diverse redenen in mijn leven is het lastig om onder mijn eigen naam te schrijven. Na vele gesprekken met diverse personen en na lang wikken en wegen is de knoop doorgehakt om onder dit pseudoniem te gaan schrijven en mijn verhalen dus te delen.

Al enige jaren schrijf ik verhalen. Ooit ben ik begonnen met angst en beven aan gewone verhalen via maandopdrachten voor gewone korte verhalen in een digitale groep (hyves), met meerdere (hobby)schrijfsters. Door goede opbouwende kritiek, waar ik veel van geleerd heb, ben ik meer en meer gaan schrijven. Ook las ik graag verhalen van anderen en zo kwam ik bij een erotisch schrijfsel terecht. Na enig denken, wilde ik dat ook proberen. Na ook daar goede reacties en goed opbouwende kritiek ben ik erotische verhalen gaan schrijven naast gewone verhalen.

Toch schrijf ik niet alleen romantische en erotische verhalen, maar ook gewone verhalen en soms ontstaat er een spontaan klein dichtje (kun je vinden via mijn twitteraccount of instagramaccount, zelfde naam) uit mijn vingers. Dit alles om toch uitdaging en afwisseling te houden. Het leest voor de lezers niet lekker wanneer ik alle verhalen vanuit het zelfde perspectief schrijf of altijd hetzelfde laat zijn. Afwisseling houdt het lezen en schrijven leuk.

Uiteraard wil ik u bedanken voor het lezen, delen en reageren op mijn erotische en romantische fictieve verhalen. Geen verhaal is autobiografisch, al teer ik wel op een lange geschiedenis waar ik af en toe wat stukjes uit pluk om te kunnen gebruiken.

Het wordt zeer op prijs gesteld indien u een reactie achter laat. Ook feedback is altijd welkom. Dit kan eventueel via de contactpagina. Ik hoop dat u van mijn verhalen geniet en dit wilt laten weten op deze site of ze wilt delen met anderen en tot slot wens ik u veel leesplezier toe met mijn korte en langere verhalen.

Liefs

Jolánta Sándor