Evert

Toen hij bij mij binnenkwam zag ik meteen dat er iets was wat hem dwars zat. Je moet weten, ik beheer een herberg. Het heet geen hotel of bed and breakfast, nee ik prefereer herberg. Dat woord heeft iets meer warmte dan de moderne woorden. En het is een oud gebouw, dat wel helemaal opgeknapt is. Ik heb ook niet veel kamers te verhuren. Ik hou van kleinschalig, omdat groter niet altijd beter is.

Evert kwam binnen, het zat hem dwars. Hij zocht tijdelijk een rustig plekje, weg van de zorgen en de pijn. En ik liet hem zichzelf wezen. Niemand hoeft bij mij zijn of haar verhaal te doen, het gebeurt vooral spontaan. Aan de eettafel of in het gezellige hoekje van de gezamenlijke woonkamer. De grote ruimte beneden is en blijft toch een soort kroeg, de wijkkroeg die het vroeger was. Toen was de kastelein ook een soort van psycholoog. Hij hoorde alle verhalen aan, zoals kappers nu ook vaak. Zo gaat het nu nog hier bij mij. Men komt tot rust in dit kleine dorp met alle natuur er om heen.
Na een paar dagen begon de tong van Evert wat losser te worden. Vooral in de avond aan de eettafel. Hij was op dat moment mijn enige gast en dan kom je al snel op persoonlijkere gesprekken met elkaar. Hoe ik aan dit gebouw kom en waarom het zo heet. Toch zag ik dat hij zijn verhaal wilde doen. En op een avond was het zover. Tijdens het eten koken begon hij al te vertellen. Eerst wilde hij aan tafel erbij zitten, toen begon hij me te helpen met koken. Samen eten en de afwas doen. En zo begon het verhaal tot die diep in de avond. En zo begon het….

Na mijn militaire dienstplicht en opleiding tot bedrijfsleider kwam ik in een supermarkt aan het werk. Een eind van mijn woonplaats af, alwaar ik net op mezelf ging wonen met mijn vriendin. Vijf werkdagen vroeg opstaan en na zevenen pas thuis. Leuke collega’s en een prettige leidinggevende met wie ik redelijk op één lijn zat.
Soms werkte ik de zaterdagen en had ik een andere dag in de week vrij. Als je met een klein groepje werkt, want dat was het, leer je elkaar steeds beter kennen. Ik was dan wel al in een relatie maar er werkte een jonge vrouw van mijn leeftijd en daar klikte het heel goed mee. We hadden dezelfde humor en soms keken we elkaar alleen maar aan en hadden we al de lach te pakken. Ondanks haar vrij dunne postuur, kon ze bergen werk verzetten. Je kon merken dat ze een sportief of bezig type was. Ze groeide uit van onzeker naar steeds meer vertrouwen. Dit omdat ze steeds meer taken kreeg van ons, de leidinggevenden. Ze deed alle taken die er maar te doen waren. Nooit echt foeteren op de taken die we haar gaven. Ze hielp mee in de diepvriescel, koelcel schoonmaken, lading aannemen. Niets was haar te veel. Het is mooi om iemand zo te zien groeien en met iedereen om te kunnen gaan.

Echter werd er veel gesproken over ons. We hadden niet alleen lol, we waren ook aan het flirten en uitdagen. Op een dag, hoe het kwam weet ik niet meer, daagde ik haar uit om haar wakker te maken. Zei liet me weten dat ik dat niet durfde omdat ik een relatie had. Maar dat het niet kon omdat ik geen sleutel had. En die was ze ook niet van plan om te geven. Toen kwam het al snel dat ik tegen haar zei dat ik haar dan wel een keer zou nemen in het chipshok. Zij bestelde toen die tijd het chipsvak, dus moest ze daar de voorraad checken. Ze hapte, zat vrij snel op de kast. Dus kon ik haar nog meer uitdagen. En de sexuele spanning in het hele team was te voelen. Als ik zonder de bedrijfsleider was, deelde ik de pauzes in. Altijd nam ik haar mee, zodat zij en ik samen pauze hadden. Met mijn lengte ging ik bewust aan het hoofd van de tafel zitten of tegenover haar, zodat onze voeten elkaar raakten. En zij moest zich inhouden, niet lachen of kwaad worden. Maar op den duur stak ze haar voeten gewoon onder haar stoel.
Schappen schoonmaken dan maar samen. Krijgt ze gewoon een natte lap in haar nek gegooid, we hadden echt de grootste lol en dat deed wel wat met mijn gevoelens. Zo anders dan mijn afstandelijke, zakelijke vriendin. Die was niet echt in voor geintjes. Misschien was het meer omdat we elkaar al zo lang kenden, dat het kinderlijke niet meer voor kwam.
Met die collega was dat wel zo, lekker plagen, uitdagen en het kind niet verliezen. Maar het kwam mijn vriendin ter ore. Ze stelde me een ultimatum, waardoor ben ik tegen beiden aan het liegen gegaan. Tegen mijn vriendin zei ik dat ik me zou gedragen, maar daar was niets van waar. Tegen de collega bleef ik zeggen dat mijn vriendin het allemaal goed vond.

De aandacht en gezelligheid streelde ook mijn ego. En niet alleen mijn ego groeide, maar mijn broek zat soms wat te knellend. Dan liep ik ook maar gewoon even weg van de situatie en naar het toilet. Er was namelijk regelmatig lichamelijk contact. Zij duwde mij of ik duwde haar uit speelsheid. Of als er iemand van een grote frisdrankenfirma kwam voor de feestdagen in december om de grote vrachtwagen van kratten te bouwen, dan betrok ik hem er ook bij. En hij wist haar dan weer aan het blozen te krijgen, die begon ook met flirten op mijn verzoek. Dan keek ze mij heel vurig aan, omdat ze vermoedde dat ik er achter zat.

Ik kan je zeggen dat ik daar best een lichte erectie van kreeg, die diep donkere ogen die bijna door me heen prikten. Mijn vriendin kreeg dat niet meer voor elkaar. Maar ik kon haar niet loslaten.

En toen verzon ik afscheidsfeestjes voor collega’s die weg gingen. En beiden dronken we dan alcohol. Ik niet zo veel, want ik moest immers nog rijden. Maar mijn collega, laat ik haar Jessica noemen, kon wel drinken. Want ze zou met iemand mee of met de laatste bus. Maar op een van de feestje liet ik haar niet gaan voor die laatste bus. Langzaam vertrokken wat collega’s van het feest tot wij nog met zijn tweeën over waren. Dus toen moest ik haar wel naar huis brengen. Ze was een beetje aangeschoten en we liepen naar mijn wagen. Iets wat ze eerst niet wilde, maar er was geen andere mogelijkheid en ik wilde haar niet met een taxi laten gaan.
Bij haar thuis stapte ik ook uit. Deed het alarm op mijn auto en liep met haar mee naar de voordeur. Daar vroeg ze of ik misschien nog een koffie of iets dergelijks wilde. Ik zei uiteraard geen nee. Mijn vriendin was met haar vriendinnen naar een concert van Glennis en zou ook pas de volgende morgen thuis komen van Amsterdam.

Op haar bank praatten we nog wat na en zo kwam het dat ik haar kuste. Niet handig, maar we raakten elkaar per ongeluk en toch ietwat expres aan. Er ging een schokgolf door me heen, die zij gevoeld moet hebben. Op de bank ging het verder, voelen over de kleding, langzaam kledingstukken uittrekken…. Nou ja, van het een kwam onwennig het ander. Want ik zat met een tweestrijd en zij ook. Zij wilde geen relatie kapot maken. Ik wist het. Maar toch bleef ik tegen haar zeggen dat ze dat niet deed, dat als ze door zou gaan ze mij zou krijgen. Ik manipuleerde haar denken gewoon. Het is niet goed te praten. Toch zijn we beiden doorgegaan, zij uit hunkering naar geliefd te voelen en ik uit lust naar iets wat ik thuis niet kreeg.
Ik droeg haar naakte lichaam naar het bed in de kamer er achter. En zo kwam van het een het ander. Haar warme lichaam, zonder enig spekrolletje en een lijntje als een modelletje. Zo anders dan die van mijn vriendin. Ik kon me niet inhouden… ik moest haar laten klaarkomen. Dus trok ik alle registers open. En zij, zij pijpte mij zoals ik nooit eerder mocht beleven.

Het is nu al een tijdje geleden. Ik had haar verteld dat ik bij mijn vriendin weg zou gaan, daarentegen ben ik met haar getrouwd. En mijn collega is inmiddels mijn ex collega. We hebben beiden een andere baan en geen contact meer. Maar ik kan haar niet vergeten. En daarom ben ik hier, ik moet alles op een rij zetten. Hoe is het mogelijk dat ik twee vrouwen tegen elkaar heb opgezet terwijl ik ze het liefst allebei zou willen bezitten.

(Geschreven voor NBR plaza en Vurige Fabels Erotica fest, november Seks op de werkvloer)

A0bP9FVCAAEy3sA

https://www.nbrplaza.com/nbrplazas-erotica-fest-30-masturberen/

2 reacties op ‘Evert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.