Anika gaat weer liften (deel 2)

<< klik hier voor deel 1>>

Inmiddels zijn we een paar dagen verder en is Anika al enigszins gewend aan het water om haar heen en de geluiden op en van het schip. Ook kan ze zich aardig redden met de Duitse voertaal. De eerste dagen waren het ergste, het omdenken wat telkens niet lukte. Hierdoor moest de Janos telkens alles vertalen. Maar nadat de dagen vorderde ging het steeds beter. En nu kan ze zichzelf redden, wat haar vrijer over het schip laat bewegen.
Nadat beiden zich klaar hebben gemaakt om te slapen, zeggen ze elkaar goedenacht en gaan Janos en Anika beiden hun eigen slaapvertrek in, maar wel in het woongedeelte van Janos. Tot ze goed gewend is en dan haar eigen vertrek krijgt, buiten om. Al snel valt Anika in slaap, al enigszins gewend aan het vreemde bed en het lichtjes bewegen van het schip op de kabbelende golfjes als er een schip langs vaart. Dromenland voert haar verder een diepe slaap in.

In de vroege morgen wordt Anika wakker van voetstappen langs haar deur. Maar ze draait zich om en valt weer in slaap. Niet veel later hoort ze de motor zachtjes sputteren. En blijft ze liggen luisteren het is een soort van hartslag. Heel rustgevend geluid en het brengt haar weer naar een lichte slaap. Een droom voert haar terug naar haar laatste vriend en hun vrijpartijen. Ze voelt een warme golf door haar lichaam. Het geluid van de motor gaat harder, zo ook de trilling door het schip. Terwijl Janos druk aan het werk is, is in haar lichaam de hormoonmotor druk aan het werk. Het verlangen naar een stevige wip groeit, ondanks dat ze enige dagen terug nog met Janos op de bank lag. Maar dat was puur lust van twee vrijgezellen die de druk van de ketel moesten halen.
Wanneer ze iets op haar zij draait, voelt ze de trilling nog beter. In de kast rammelen de kleerhangers tegen elkaar en het hout van het bed knapt door de beweging. Op de klok ziet ze dat het nog geen meldtijd is, al loopt er een matroos langs het raam die het touw los maakt. Even stoort het haar, maar dan zakt ze weer terug in het lomige gevoel van verliefd zijn en een enorme zin hebben in ontspanning.
images (2)
Haar hand glijdt onder het dekbed over haar naakte lichaam. Het beeld van haar laatste geliefde ziet ze voor zich. Daardoor wordt ze al snel vochtiger, zoals alleen hij dat kon zonder aanraking. Een warme gloed zwengelt tussen haar benen op. De geur van opwinding steeg op… de trilling doet, samen met haar fantasie, het werk. Haar ene hand heeft ze op haar borst. Het kneed haar eigen zachte vlees, vingers plagen haar eigen tepels. De andere hand ligt tussen haar benen. Waar ze speelt met haar knopje en het warme vochtige vlees.
Dan hoort ze weer voetstappen langs haar raam, op het gangboord. En schiet haar gedachte naar de matrozen. Die stevige bovenarmen, brede borstkas waar ze zich wel heel veilig bij zou voelen. Die Oostblokkers zijn leuke jongens, die haar ook wel raken. En geen Hollandse arrogantie, van kijk mij breed zijn. Het doet haar opwinding nog meer stijgen. Tussen haar benen voelt ze haar vingers naar binnen glijden. Warme vocht verdeelt zich over haar vingers die het weer verdelen over haar warme vlees. Het kloppen in de clitoris wordt heftiger wanneer ze het nog meer bespeelt.

Ze doet haar benen wat verder van elkaar en trekt haar knieën op. Toch blijven haar benen niet rustig. Haar handen ook niet. Ze kneden haar borsten, knijpen haar tepels alsof een man er zachtjes op bijt. Haar tepels richten zich daardoor nog meer op. Ze worden harder en gevoeliger. De andere hand blijft over haar klitje wrijven, met harde en zachte druk. Rond, heen en weer en in wirwar. Net wat haar doet ophitsen. Echt nadenken kan ze niet meer, ze wil gewoon klaar komen. De druk van de ketel halen, om de dag ontspannen te beginnen. Een kort moment stopt ze haar vingers in haar mond, de natte vingers spelen met haar tepels. Het lijkt alsof er een vochtige mond met ze speelt.

<Het geluid vd motor>
Wanneer de motoren nog meer geluid laten horen en laten voelen dat ze stevig aan het werk zijn, droomt ze verder weg de fantasie in. Zijn vingers, die in werkelijkheid haar eigen vingers zijn, glijden opnieuw over haar clitoris, rondjes, achtjes, hardere druk en minder harde druk. Haar benen kan ze niet nog verder uit een halen maar ze wil hem voelen, diep voelen, zijn heupen tegen haar bekken. Haar vingers grijpen dieper, naar dat ene gevoelige plekje in haar. Dat plekje. Haar andere hand glijdt ook naar onderen, opent de schaamlippen en trekt het wat strakker naar boven, spelen met haar klit. Onder haar aanraking wordt ze gevoeliger, stil liggen kan ze niet meer. Haar beweging met vingers en handpalm, samen met de trilling die door het bed gaat, kan ze zich niet meer in bedwang houden. Ze blijft zichzelf gek maken, nog meer en nog meer. Ze wrijft over haar knopje terwijl de andere hand haar vingers naar binnen en buiten laten glijden. Haar ademhaling gaat sneller, met nu en dan diepere kreunen. En op het moment dat de motoren van het schip hun hoogtepunt bereiken, bereikt Anika ook haar hoogtepunt. Haar lichaam trilt onder haar eigen aanraking, maar ze blijft doorgaan. Het lichaam schokt en trilt…. Tot ze niet meer kan.
Hijgend rolt ze zich opzij, met haar vingers nog in haar vagina, drukt ze haar benen even stevig tegen elkaar. Een enorme opluchting ontsnapt uit haar mond en ze opent haar ogen.
Pas dan heeft ze door dat ze haar slaapkamerdeur niet open heeft horen gaan en dat Branko enige tijd naar haar heeft staan kijken.
Ze blijft hem strak aanstaren….
032

Wordt vervolgt?
Wie weet….

<<klik hier voor deel 3>>

https://www.nbrplaza.com/nbrplazas-erotica-fest-30-masturberen/

Een reactie op “Anika gaat weer liften (deel 2)

  1. Arousing Jolánta…
    Goed bezig! We kijken uit naar deel3…
    Nu eerst even samen met LLL seksen… {0¿~} RRRRRRRR💧🙏

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.