Een oude fiets

(dit verhaal heb ik eens geschreven voor een wedstrijd bij een bekend blad, ingestuurd en vervolgens niks meer van en over vernomen. Nu ben ik zover dat ik denk, ik plaats het eens een keer)

Wanneer het halverwege de ochtend is, besluit ik mijn tas te pakken en naar de steiger te gaan aan het water. Je kunt daar heerlijk vertoeven, langs het oude stroompje dat door onze stad, langs het centrum, zich een weg baant naar het laagste punt.
De fiets stal ik in de stalling en loop langs de molen naar de steiger. Ik zou bij het stadsstrand kunnen gaan zitten, maar ik wil even lekker vlak bij het water zijn en dus vlei ik me niet veel later op de steiger. Mijn open schoenen zet ik naast me neer en laat mijn voeten over de rand vallen. Ze raken net niet het water. Even verderop zwemmen wat meerkoeten. Op het gras aan de andere kant van het water spelen enkelen het badmintonspel. Genietend rommel ik in mijn tas om mijn boek te pakken en sla het open om te gaan lezen. Afgesloten van de buitenwereld laat ik me meevoeren door het verhaal. Af en toe kriebelt het water aan mijn tenen, wanneer er een bootje langs komt

‘Hallo, mag ik er bij komen zitten? Mijn naam is Niels.’
‘Hallo Niels.’
Ik steek mijn hand naar hem uit en stel me voor als Marion en geef tevens een knik dat hij bij me mag zitten.
‘Een erotische roman aan het lezen? Met dit warme weer?
‘Juist met dit warme weer. Heerlijk hoor, die smeuïge verhalen. Lezen is leuk, lezen is leerzaam. Lees jij ook?’
‘Ja, ik lees van alles wat, maar niet zulke boeken.’
De middag vliegt ineens voorbij, zo gaat het als het gezellig is. Wanneer ik op de kerktoren kijk hoe laat het is, zie ik dat het tijd is om te gaan. Maar van opstaan is geen sprake want ik hoor ineens:
‘Ik zat vanaf de andere kant van het terras al naar je te kijken. Zo’n leuke vrouw, alleen op het terras,’ zegt hij terwijl hij me diep in de ogen staart.
Het gesprek neemt diverse verrassende wendingen, van serieus tot schaterlachen tot emotioneel. Ook worden er speels ondeugende blikken uitgewisseld, maar er gebeurt niks handtastelijk. In een rap tempo is de middag voorbij en kijkt hij op zijn horloge.
‘We hebben nog tien minuten om zo’n verhaal wat je leest in de praktijk te brengen voor we afscheid moeten nemen,’ zegt hij met een speels gemak. Ik sla zijn uitnodiging af, weliswaar met een glimlach en we staan op om afscheid te nemen. Hij vraagt nog om mijn telefoonnummer die hij snel in zijn mobiel zet en gaan ieders onze weg naar huis. Wanneer ik al bijna thuis ben, besef ik dat ik vergeten ben zijn nummer te vragen en hoop dat hij snel nog contact met me opneemt.

Zo’n twee weken later, waarin ik regelmatig aan de middag terug heb gedacht, krijg ik een berichtje van een voor mij onbekend nummer. Maar op het moment dat ik het lees, weet ik dat het van Niels afkomstig moet zijn. Ik glunder van oor tot oor als ik het berichtje lees.
Zin in een goed gesprek vanavond? Ik laat het geheel aan jou over of je komt, hier heb je mijn adres.
Ik lees deze woorden nogmaals, want ik kan het niet geloven. Maar dan maakt mijn hart een sprongetje. Snel eet ik mijn avondeten en stap vlug onder de douche om me op te frissen. Ondanks mijn vermoeden dat er niets gaat gebeuren, trek ik toch een lingeriesetje aan. Mijn haren doe ik in een lage staart en trek mijn spijkerbroek en dun gebreide trui aan. Een vleugje oogschaduw en rouge op en daarna poets ik mijn tanden. Tevreden stap ik in mijn auto en rijd naar zijn adres.
Wanneer ik vlak bij zijn huis ben, zie ik dat hij de rolluiken al dicht heeft. Ik parkeer de auto op zijn oprit en kijk door het zijraam naar binnen, waar ik Niels zie zitten. Terwijl hij opkijkt, staat hij meteen op en zwaait naar me. Ik zwaai terug en stap uit de auto, sluit af en loop naar de voordeur die al open zwaait. Enthousiast met zijn armen wijd voor een knuffel begroet hij me uitgebreid met drie kussen op de wangen.
‘Hoi Marion, welkom.’
‘Hoi Niels,’ zeg ik wat terughoudend, want ik ben dat hartelijke niet gewend van huis uit en door het seksueel misbruik op jonge leeftijd houd ik automatisch wat afstand van mensen.
‘Het theewater staat al op, want ik had wel een vermoeden dat je zou komen.’
‘De middag was al zo leuk, dus kan het niet anders dat dit een gezellige avond gaat worden.’

Samen lopen we richting de huiskamer waar ik op de bank ga zitten en Niels naar de keuken loopt. Uit de boxen hoor ik zachte, zwoele muziek komen en het licht is gedempt met hier en daar een brandende kaars. Een moment later komt hij de kamer in met ons drinken.
‘Dank je wel,’ zeg ik en hij naast me op de bank plaats neemt. De spanning die er die middag al tussen ons voelbaar was, voel ik vrijwel meteen. Zijn houding verraadt dat hij het ook voelt.
‘Die spanning, die voel jij ook hè?’
‘Die voel ik zeker,’ en hij staart me intens diep in de ogen waardoor er nog meer seksuele spanning ontstaat. Na een korte stilte, zijn we weer in een gezellig gesprek waarin ook weer die speelse ondeugende opmerkingen voorbij komen.

Regelmatig blijft hij me strak aanstaren, probeert me te doorgronden blijkt als ik er naar vraag. Maar ik zie ook een seksueel verlangen, ik ben zijn prooi, hij wil mij veroveren. Deels voelt het niet goed, omdat hij zoveel jaren jonger is. Deels wil ik hem net zo graag als hij mij. Maar ik twijfel, hij wil een gezin wat ik hem niet meer geven kan en ik wil meer dan een onenightstand.
Hij staat op om voor wat anders te drinken te zorgen. Omdat ik nog moet rijden, houd ik het bij fris. Niels komt met twee glazen en een fles frisdrank terug. Hij schenkt de glazen vol en komt vlak naast me zitten, bijna tegen me aan. Zijn geflirt in mijn richting raakt me. Ik voel me gevleid dat zo’n jonge vent met mij iets wil, maar ik voel me ook ongemakkelijk. Mijn laatste relatie was nou niet bepaald motiverend en haalde mijn eigenwaarde hard onderuit. Ik twijfel enorm of ik op zijn avances moet ingaan. Wanneer hij nog dichter tegen me aan komt te zitten en mijn arm begint te strelen, mij een vertrouwd gevoel geeft en me met respect behandeld, voel ik alle zenuwuiteinden schreeuwen om meer. Dit heeft mijn lijf en mijn ziel zo enorm gemist. Liefde en warmte. Elke vezel schreeuwt om dit gevoel.

Mijn verlangen naar hem wordt groter en groter. Dan laat hij zijn vingers over mijn borst gaan en glijdt van boven in mijn trui. Eerst over mijn bh en dan in mijn bh. Automatisch sluit ik mijn ogen en mijn ademhaling gaat sneller.
‘Ik weet niet hoe ik reageer na een onenightstand, Niels. Ik ging dat altijd uit de weg.’
‘Gewoon genieten, Marion. En morgen sta je met een glimlach op.’
‘Ik weet niet, ik twijfel. Jij geeft het tempo aan. Ik doe niets wat jij niet wil.’
Ik denk even na en zeg in mezelf, gewoon doen. Schijt aan alles. Je leeft maar één keer. Maar blijkbaar heb ik dat hardop gezegd, want Niels antwoord
‘Ja, dat dus.’
Verbaasd kijk ik hem aan en zeg, ‘ik ga je kussen Niels.’
Mijn handen pakken zijn gezicht en ik leg mijn lippen tegen de zijne. Onze tongen nodigen elkaar uit voor een rustige dans. Zijn vingers strijken over mijn huid, ik krijg rillingen over mijn rug. Alle zenuwuiteinden gaan naar die ene plek waar mijn benen bij elkaar komen.
We laten ons al zoenend achterover op de bank zakken. Hij maakt mijn broek los en al snel verdwijnt zijn hand in mijn slip. Vingertoppen beroeren mijn knopje, glijden over mijn schaamlippen. Dit heb ik enorm gemist, dit had ik nodig en ik laat me meevoeren deze avond, door deze bijzondere man die me van mijn stuk weet te brengen.
Mijn hand gaat op zoek om zijn riem los te maken, evenals zijn spijkerbroek. Eigenlijk wil ik hem helemaal zonder kleren maar wat hij met mijn doet. Wat hij met zijn vingers bij mij doet, ik kan niets anders dan me helemaal over te geven en me in de wolken te laten brengen. Ik duw mijn spijkerbroek naar onderen, zodat ik mijn ene been op kan trekken en de toegang voor hem makkelijker maak. Zijn vingers glijden in en uit mijn vagina en ik hoor de natheid van mezelf. Ik zie zijn ogen dronken worden van mijn lichaam, terwijl ik in zijn ogen verdrink.

‘Lekker?’
‘Heel lekker, hemels lekker.’
Zijn ogen verraden dat hij het heerlijk vindt te geven. Wanneer hij enige tijd bezig is geweest met zijn vingers en onze monden elkaar telkens weer zochten en ik het niet meer volhoud, laat ik hem stoppen. Buiten adem, ik moet even bijkomen en weer landen op aarde.
‘Ik heb niet gehoord, dat je al een orgasme hebt gehad,’ zegt hij.
‘Nee, klopt. Dat gaat vanavond ook niet gebeuren. Maar heeft alles met mijn hartmedicatie te maken, niks met jou. Het is echt super lekker, Niels. Echt hemels wat je met me doet.’
Trots kijkt hij me aan. Opnieuw is er even een korte stilte en stel dan mijn vraag.
‘Mag ik?’
‘Jij mag.’
‘Maar ik slik niet door mijn ziekteverleden.’
‘Prima, jou tempo. Zoals ik al zei.’
Ik trek zijn broek wat verder naar beneden waardoor ik zijn penis in volle glorie zie en meteen mijn lippen nat maak met mijn tong. Niet veel later plaats ik mijn mond op het topje en draai cirkeltjes met mijn tong rond zijn eikel. Mijn hand speelt zachtjes met zijn ballen. Mijn andere hand leg ik om de schacht en hou hem zo omhoog terwijl hij op de rug ligt en kijkt wat ik doe. Ik lik hem in zijn volle lengte. Van boven naar onderen en van onderen naar boven, wat hij me zojuist gegeven heeft, krijgt hij nu van mij terug. Op het moment dat ik naar zijn gezicht kijk, zie ik dat hij enorm geniet. Waardoor ik gemotiveerd raak om vooral door te gaan.
Toch kan hij niet blijven kijken. Zijn oogleden worden zwaar van het genot en hij legt zijn hoofd op het kussen van de bank. Als mijn tong weer op het topje aankomt, proef ik zijn vocht. Een smaak die me bevalt en wel vaker wil proeven. Ik laat hem genieten tot ik niet meer kan leunen op mijn ellebogen en knieën. Dan kruip ik omhoog om hem te zoenen en zegt hij zachtjes,
‘Daarnet, ik kwam bijna.’
‘Zeg dat dan gewoon,’ zeg ik verbaasd kijkend, terwijl ik mijn hand laat afglijden naar zijn mannelijkheid. Mijn hand gaat door waar mijn mond gestopt is. Om zijn schacht, mijn vingers wat strakker en minder strak, masseer ik hem. Langzaam opbouwend naar sneller. Zijn gekreun geeft aan dat het lekker is, dat hij geniet. Mijn lippen zoeken opnieuw de zijne, een weg via zijn wang. Dan draait hij even zijn hoofd om naar mij, kijkt me smekend aan. Onze monden vinden elkaar kortstondig. Ik merk aan zijn lichaam dat zijn orgasme niet lang meer op zich laat wachten. Het tempo voer ik nog iets op tot zijn lichaam ongecontroleerde bewegingen maakt. Als mijn ogen en zijn ogen elkaar vinden, laat ik mijn duim nog even over zijn eikel glijden, heel zachtjes. En direct is het volgende voorspel al begonnen. Die speelse ondeugende glimlach naar elkaar is er weer.

Snel werp ik een blik op de klok.
‘Ik moet gaan Niels, jij moet morgen werken.’
‘Van mij hoef je niet naar huis hoor.’
‘Jawel Niels. Je moet op tijd opstaan. Ik wil niet op mijn geweten hebben dat je werk er onder lijdt dat ik je wakker heb gehouden.’
‘Maar dat komt wel goed, je hoeft van mij niet te gaan.’
Echter dringt het niet goed tot me door wat hij nu werkelijk zegt. We maken ons enigszins toonbaar en nemen afscheid van elkaar.

Met een voldaan en waardevolle, mooie herinnering stap ik in mijn auto en rijd met een enorme glimlach naar huis. Wekenlang loop ik nog te glunderen van die ene ontmoeting met een leermoment van een bijzondere jongeman. De volgende keer ga ik niet naar huis, beloof ik mezelf tijdens de rit naar huis.

8 reacties op ‘Een oude fiets

  1. Mooi verhaal Jolante! Hele subtiele opening, en toch wat lekker opwindende akties erin. Mooi gedaan.

    Zal mijn verhalen ook weer eens van stal halen en een kleine make-over geven, is wel iets meer ‘in-your-face’ dan dit 🙂

    Groetjes, Samantha

    Geliked door 1 persoon

  2. Mooi hoor! Hier en daar wat kleine schoonheidsfoutjes (eerst noem zij zichzelf Marion en later begroet hij haar met Jolanda en nog wat minuscule dingetjes, sexueel misbruik noemen zonder het in je verhaal mee te nemen is afleidend, het waarom van de titel wordt ook niet duidelijk), maar fijn opwinden en meeslepend.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.