De allerlaatste keer?

Toen ik naar huis reed, vermoedde ik net als de twee keer hiervoor dat dit wel eens de laatste intieme samenzijn kon zijn geweest. Op de autoradio speelde ‘Sleep while I drive’ van Melissa Etheridge. Het lied raakte me, het regende wat en mijn ogen regende mee.
Iets in me kende het gevoel. Ik reed naar huis, ging op bed liggen en huilde nog meer. Ik zocht het lied op, maar kwam een ander lied van Melissa tegen. ‘I’ve loved you before’. Het lied zegt exact wat ik voor deze man voel. Niets of niemand heeft me ooit dat gevoel gegeven van liefde, van warmte, van thuis te zijn. Als ik in zijn buurt ben, dan ben ik al week. Hij is zo ongelooflijk sexy. Ik wilde hem zo graag houden. Deze man gaf me een thuis gevoel dat ik niet eerder kende. Maar wist ook dat een echte relatie er niet in zou zitten. Ondanks dat hij me liefheeft, dat ook laat zien en voelen als we samen waren, kon ik hem niet dat geven wat hij zich wenste.
Zijn aantrekken en afstand houden verwarde mij. Hij wist dat ik diepere gevoelens had, behoorlijk verliefd was. Toch vond ik zijn signalen die hij afgaf gemengd. Zijn woorden zeiden nee, zijn daden zeiden in mijn beleving ja. Onze ontmoetingen werden in mijn ogen en gevoel steeds beter. En ik stond er steeds meer voor open om mijzelf te geven. Normaal ben ik niet zo open, normaal duik ik niet snel het bed in, tenzij ik zeker weet dat er een langere relatie in zit, want eerst wil ik iemand goed leren kennen. Een basis leggen die steviger is dan een diamant. Toch had hij me er van overtuigd gewoon seks proberen te hebben zonder dat er een relatie aan vast hangt.
Nog even denk ik over ons afscheid na, hij bleef maar zeggen dat ik echt niet moet denken dat we elkaar voor de laatste keer zagen. Hij is gekker op mij dan hij wil toegeven in woorden. Het moet wel, denk ik nog, dan val ik eindelijk in slaap.

 

Ik krijg een berichtje waarin hij vraagt of ik een hapje met hem wil gaan eten. Ik reageer direct en laat weten dat het oké is. We spreken een tijd af bij ons bekende restaurant. Wanneer ik aan kom rijden, blijkt hij ook net aangekomen te zijn, want hij zit nog achter het stuur, bijna klaar om uit te stappen. We groeten elkaar en lopen naar het terras. Want het is zonnig weer en nog rustig op het terras. We praten en bestellen ons hapje en sapje. Dan merk ik dat hij me weer zo intens aanstaart als tijdens eerste ontmoetingen. En vraag me toch af wie die man is achter dat masker. Want ik weet heel veel, maar lang niet alles. Ik weet, nee ik voel, dat er een geheim schuil gaat achter de woorden en daden. Soms maakt hij de zinnen niet af, soms slikt hij iets in en soms laat hij hintjes vallen die soms tussen de regels door te lezen zijn.
Maar al snel zet ik mijn gedachten op zij en laten we ons het eten smaken. Ik weet immers als ik er naar vraag, dat hij het wegwuift. Of hij probeert er over heen te praten.

Na het eten gaan we nog even naar zijn huis, dat dichtbij is. Hij is in mijn ogen mijn beste vriend ever. Met hem kan ik over alles praten. Over exen, over vriendschappen, over werk, over familie en de ellende ervan en over seks. Dat laatste is niet echt vreemd, want we zijn immers vrienden met extra opties. Dat is vooral omdat we beiden al geruime tijd geen relatie hebben en we beiden toch ook behoeften hebben. Niet altijd alleen onze handen of hulpmiddelen willen gebruiken bij ons zelf.
We nestelen ons op de enorme hoekbank nadat ik de twee sierkussens opzij heb gelegd.
Sven schenkt een wijntje in voor ons beiden. Dat maakt de tongen wat losser en niet alleen de tongen. Al hebben wij dat niet echt meer nodig.
Hij komt dichter bij me zitten en begint over mijn social media gebruik van de laatste tijd. Dat het de spuigaten uitloopt en dat ik echt moet minderen.
‘Ja dat weet ik zelf ook wel. Maar met vlagen gebeurt dat gewoon, noem het verveling of eenzaamheid.’
‘Gebruik dan je dagboek weer of ga er op uit. Vier je leven en niet digitaal.’
Eigenlijk schrik ik van zijn uitbarsting, echter heeft hij een goed punt en ik knik instemmend. Laat het bezinken.
Ik wil hem iets vragen, maar hij is me voor. Ik krijg een enorme uitbrander over een post op social media. Waarop ik denk dat het beste is om het te laten uitrazen. Zijn woede, doet me toch al meer vermoeden dat ik dicht bij de waarheid zit, wat ik nooit zal openbaren, want wat tussen ons is besproken blijft tussen ons. Maar ik ken die woede van eerdere vriendschappen en relaties. Dus ik neem het voor kennisgeving aan en ga verder met een ander onderwerp en begin over de wijn. Niet veel later zijn we samen al weer aan het lachen en neemt de seksuele spanning toe. Die spanning die er altijd bij ons is, door humor en bepaalde woordspelingen. Maar ook de blikken die we meestal onderling uitwisselen.

Wanneer ik mijn nog half volle wijnglas terug op de tafel zet, draai ik me naar hem toe. Zijn gezicht is heel dicht bij de mijne. Zijn warmte verwarmt mij. Ik heb zoveel respect voor deze sexy man en wat zijn aanwezigheid met mij doet is niet te beschrijven. Ik voel dat ik heel warm word en het bloed stroomt met enorme snelheid naar dat plekje tussen mijn benen. Als hij een haarlok achter mijn oren streelt, voel ik dat er ook wat warme vocht mijn lichaam daar onder verlaat. Het effect dat hij op me heeft door alleen maar in mijn buurt te zijn.
Zijn mooie volle lippen nodigen mij uit om de mijne er tegen aan te drukken, wat ik dan ook doe. Wanneer hij even later zich van me losmaakt zegt hij: ‘alles uit.’
‘Alles? Nu al?’
Zo bazig als hij kan doen, het heeft iets. Even twijfel ik of ik hem gehoorzaam. Want het puberachtige met kleren aan elkaar lekker maken heeft ook wel weer eens iets. Immers, verandering van spijs doet eten.
‘Ja, nu al.’
‘Waarom altijd zo snel? Waarom elkaar niet rustig lekker maken met kleren aan?’
Hij antwoord met het losmaken van mijn spijkerbroek, die hij aan de broekspijpen meteen uittrekt. Zijn hand glijdt tussen mijn benen door naar boven, zijn ogen blijven op mijn gezicht gericht. Door zijn gezicht ook in me op te nemen zie ik dat hij toch ergens mee worstelt. En ik vraag me weer af, wie is die man achter dat masker? Ondanks dat we al tijden vrienden zijn en al zoveel besproken hebben, houdt me dit toch bezig.

Onze handen gaan op onderzoek uit over elkaars naakte lichamen, ondanks dat we elkaar al vaker naakt hebben gezien en gevoeld. Het blijft bijzonder hoe lichamen kunnen reageren. Zijn handen verkennen me grondig en dan ineens masseert hij mijn liezen, hij raakt net de belangrijke delen niet aan. Het voelt zo goed dat ik mijn hoofd vrij snel leeg heb. Toch heb ik af en toe een helder moment, ik blijf die muur opwerpen omdat er geen relatie is. Op dat heldere moment denk ik toch na over wie hij toch echt is. En ik rijm zijn aanrakingen met een veel eerder gesprek tussen ons wat ging over Tantra. Daardoor is mijn nieuwsgierigheid nog meer gewekt.
Ondanks dat ik onder zijn aanrakingen lig te trillen, werken op de achtergrond toch de radartjes. Heeft mijn gevoel dan toch gelijk over je? Vallen nu de puzzelstukjes op de plek? Maar dan glijdt hij met een vinger over mijn clitoris en laat hij mijn lichaam nog heftiger reageren op zijn aanrakingen en kan ik niet meer nadenken. Zo dichtbij een orgasme, ik wil hem sturen, mijn handen over zijn handen, maar ik heb de kracht even verloren door het overweldigende gevoel dat hij me geeft en blijft geven.
De muur laat ik bijna omvallen en dan stopt hij. De kwaliteit van dit heerlijke stukje aanraking is me meer waard dan een orgasme. De liefde die uit zijn heerlijke zachte aanrakingen komen doen me eens te meer beseffen dat ik nooit iemand zal vinden die in de buurt komt van dit alles. Ik slik de emoties weg, bedank hem en ga tegen hem aanliggen. Ik moet even tot mijn positieven komen van het meest sensuele ooit wat me is overkomen. De rust, de bloedstromen, de ervaring hebben allen diepe indruk achter gelaten.

Wanneer ik weer geland ben vind ik dat het tijd is voor hem. Maar eerst pakt hij nog een doekje voor het moment daar is. Een heel zacht voelend doekje. Vragend kijk ik hem aan.
‘Iemand zei me dat ik dat eens moest gebruiken om nadien de boel schoon te vegen.’
‘Oké,’ zeg ik zonder erbij na te denken.
En dan begin ik zijn lichaam onder mijn handen te verkennen. Rustig, langzaam en her en der laat ik kussen achter. Mijn tong glijdt ook eens over zijn warme huid, richting zijn erectie. Ik ga wat makkelijker liggen zodat ik overal goed bij kan met mijn handen. Ik masseer hem tot hij harder wordt en er verschijnen zachte geluiden uit zijn mond. Die ik af en toe demp met mijn mond.
Wanneer ik doorga met masseren en naar onderen kruip om het af te willen maken met mijn mond, legt hij dat zachte doekje binnen ons beider handbereik. En dan valt dat kwartje ook bij mij. Dat doekje, dat zag ik ook ergens anders terug komen. Waarom is hij dan niet eerlijk over hoe hij er aan komt? Opnieuw draait alles op volle toeren maar ik blijf hem stevig verwennen. Om het hem nu te vragen vind ik nogal cru. Denk dat hem dan alle zin vergaat en dat zou toch jammer zijn. Zijn penis staat strak van de hardheid. Mijn tong rolt over zijn eikel en ik besluit om het met mijn mond tot een einde te brengen. Ik zuig, ik lik, ik speel met mijn tong en lippen net zo lang tot hij het bijna niet meer uithoudt. En ik weet nog even en hij is over het randje, ik ga door en door en door. Zijn gekreun stimuleert me, en als ik voel dat de boel op ontploffen staat, voel ik zijn handen en haalt hij mij van hem weg. Het sperma komt met stoten naar buiten en voor ik het weet heeft hij alles met dat zachte doekje, dat ik echt ergens van moet kennen, weggeveegd.
Hij kijkt me aan, ziet me waarschijnlijk denken. Maar zegt dan al kijkend op de klok, dat ik maar eens moet gaan vertrekken omdat hij morgen vroeg al op pad moet voor zijn werk. Met enige humor en van binnen diepe droefheid te voelen, kleed ik me aan en vertrek met grote tegenzin.

 

De brief die enkele weken later op de mat valt, vertelt mij alles wat ik moet weten en wat ik al tijden aan voelde komen. Toch weet ik dat de tijd zal uitwijzen of het allemaal ook echt zo is.

De allerlaatste keer ?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.