Vochtige poes

Het eerste wat ik doe, op het moment dat ik binnen kom, is kijken of ik hem zie. De meest charismatische man die ik ken, waardoor hij enorm mooi is. Niet iedereen zal het zien, maar ik weet het en voel het. Dat was al zo vanaf het eerste ogenblik dat ik hem zag, jaren geleden.
Hij is in gesprek met anderen, maar alsof hij voelt dat ik naar hem kijk, kijkt hij op naar mij. Onze ogen beginnen te glinsteren en hij wenkt mij.
“Hee wat leuk jou hier tegen te komen?”
“Ja, ik zag je wagen staan. Wist dus dat je hier binnen moest zijn.” Ik stel me tevens voor aan de anderen die erbij zitten.
Het gesprek wordt voortgezet en ik luister aandachtig en praat mee. Tussendoor bestel ik mijn eten. Het is al snel gezellig en de tijd vliegt voorbij.

De anderen gaan weg en we blijven met zijn tweeën nog zitten en napraten, omdat we elkaar maanden niet gezien hebben.
Het is een prettige man om naar te luisteren, om een goed gesprek mee te hebben. Omdat hij de dingen anders bekijkt, krijg je soms nieuwe inzichten. En zoveel kennis als hij heeft is verbijsterend. Hij zuigt informatie op als een boom. Die ongelooflijke snelheid doet mij telkens verbazen. Ik hang dan ook meestal aan zijn lippen, zowel figuurlijk als letterlijk. Want ik laat mijn ogen te vaak afglijden naar zijn heerlijke mond en anders kijk ik wel naar die krachtige mooie handen.

071Wanneer we naar buiten lopen, staan we even in een omhelzing tussen onze wagens in. “Wat denk je nou?” hoor ik hem vragen.
Even ben ik stil en dan begin ik.
“Dat je gewoon een mooie vent bent. Je uitstraling alleen al raakt mij en ik voel me nog altijd enorm tot je aangetrokken. Zoals net tijdens ons gesprek raakte ik afgeleid door je mond en je vingers,” zeg ik eerlijk. Want eerlijkheid staat bij mij boven aan.
“Dat viel me al op.”
“Tevens heb jij het hart op de juiste plek. Je bent behulpzaam, sprankelende ogen, heerlijk om naar te luisteren en om mee te praten. Je bent absoluut niet dom maar heel wijs en je bezit zoveel info en inzichten om anderen op weg te helpen. En je doet nog altijd iets met mij, denk niet dat het ooit zal veranderen.
Alleen heb ik wel eens moeite met de snelheid van je woorden. Het moet bij mij soms even bezinken. Maar je bent en blijft de nummer 1 voor mij. En snap nog steeds niet waarom jij nog altijd single bent. Want je kan flirten als de beste. En nogmaals je ziet er niet verkeerd uit.”
“Zullen we nog even in mijn of jouw wagen… verder praten?”
“Noem je dat zo?” zeg ik met een knipoog.

Het moment dat ze er aarzelend aan kwam lopen wist ik het bijna al. Dat wordt een goede vangst. Wat ik toen niet wist, is dat ik er langer aan bleef hangen dan verwacht. En uitgroeide tot een goede vriendschap tussen haar en mij.

Nu liggen we hier in elkaars armen in een krappe ruimte, maar meer dan genoeg voor ons. Haar zachte aanrakingen met haar vingers over mijn gezicht, waarbij ze haar gezicht dichter naar mijn gezicht brengt en me zacht en intens zoent. De opwinding raast door mijn lichaam en doet iets in mijn broek nog meer groeien. Ondanks dat we gewoon vrienden zijn, en af en toe iets meer, voel ik me enorm aangetrokken tot haar. Haar truitje schuif ik over haar huid omhoog, waarbij haar borsten er net onderuit komen in haar kanten bh. Die ik dan ook meteen streel. Haar tepels worden wat harder en priemen tegen het kant aan onder de aanraking van mijn handen. Een ondeugend glimlachje verschijnt om haar mond. Haar intense blik doet mij mijn ogen kort sluiten en ik slik mijn gedachte weg.
De gedachte dat dit wel de allerliefste vrouw is die ik tegen ben gekomen. Dat zij mij wel het meest blijft raken. Snel schakel ik weer terug, haar handen maken mijn broek open, nadat ze over de bult, die ik niet meer kan verbergen, zijn gegleden. Wanneer ik mijn ogen weer open en die van haar zie registreren wat het met me doet, wat haar handen doen, maak ik mijn lippen vochtig en zucht ik één keer diep. Het bloed kookt en stroomt vooral naar dat ene lichaamsdeel waar haar handen in de buurt bezig zijn.

Zij, deze vrouw is liefde en straalt liefde. Ze kust me opnieuw terwijl haar handen door blijven gaan. Ik til mijn heupen iets op en ze weet met handen en voeten mijn broek uit te krijgen en mijn jonge heer staat direct in de houding die niks aan de verbeelding over laat.
“Volgens mij heb je me gemist,” zegt ze een beetje grappig bedoeld.
Ondanks dat sex serieus is, hebben wij meestal wel de humor tussendoor. Misschien maakt het dat ook wel tot de enorme aantrekkingskracht.
Ze kruipt naar onderen en zuigt kortstondig mijn penis in haar mond. Haar tong rolt om de eikel en ik kan een kreun niet onderdrukken. Waardoor ze nog verder naar onderen gaat en op mijn ballen zuigt. Meteen baal ik ervan dat we elkaar lange tijd niet meer gezien hebben.
“Nou, jij mij ook geloof ik,” zeg ik tegen haar.
“Helemaal goed, moeten we elkaar toch vaker opzoeken.” Alsof ze mijn gedachten kan lezen en lacht weer ondeugend.

Als ze zo door blijft gaan, sta ik niet voor de gevolgen in, dan maakt ze het beest in me wakker. Normaal kan ik me goed beheersen maar heb nu zo lang droog gestaan, is de beheersing niet langdurig. Dan maak ik haar broek open om haar daarna op haar buik te draaien.
“Ik ben nog lang niet uitgespeeld, schatje.”
“Je hebt mijn nummer, bel me of app me maar.”
Haar vochtige lippen voel ik op mijn huid..
Iets wat ik niet kan rijmen, want ik had haar toch juist op haar buik gerold.

Niet veel later blijkt dat ik gewoon op de bank in slaap ben gevallen en lig te dromen over de ontmoeting gisteren met mijn allerliefste en leukste vriendin. En is de kat mijn gezicht aan het aflebberen en staat de tv op een nachtprogramma waar een vrouw met zwoele stem haar telefoonnummer gaf, nou ja, haar telefoonnummer…
Mijn erectie moet ik dan maar op een andere manier temmen… denkend aan gisteren dan maar.

12-2-2014 025

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.