Hoe sprookjes ontstaan…

Er was eens, zo beginnen de mooiste sprookjes, zo ook deze….

Kan het er zo door?
Ik bekijkt mezelf nog eens in de spiegel, draai me dan om. Geef mezelf een goedkeurend knikje en ga de deur uit. Op het moment dat ik in de taxi stap, kijk de taxi chauffeur me aan en laat zachtjes een fluitje horen door zijn tanden.
‘Op naar het feest?’
‘Zeker weten. Wil het jaar goed afsluiten en het nieuwe goed beginnen.’
‘Aan je kledingkeus ligt het niet.’
‘Dank je.’
Voor ik het weet, ben ik gearriveerd bij het feest net buiten het dorp en hoor ik mezelf vragen tot hoe laat hij dienst heeft en of ik met hem weer terug kan.
Helaas voor mij, hoor ik dat hij zelf naar een feest gaat met vrienden.

Met een brede glimlach ga ik naar binnen, laat de jas ophangen en stap de feestzaal in. De muziek is vooral de sfeer van de top2000. Het is beginnend druk aan het worden. Als eerste kijk ik rond waar de noodzakelijke zaken zijn, de bar, het toilet en vooral de nooduitgang. Om maar meteen goed te beginnen loop ik naar de bar, bestel een biertje en loop daarna wat rond om te kijken of ik bekenden zie. Wanneer het na enige tijd al een stuk drukker is en ik met mijn zoveelste biertje van de ene naar de andere kant loop, word ik vastgepakt. Geschrokken van dit onverwachte moment, kijk ik verbaasd om, recht in de mooiste helderblauwe ogen.

‘Alleen hier?’
‘Nee, jij bent hier en zoveel anderen. Alleen ben ik zeker niet.’
‘Ik bedoel, ach je weet wel wat ik bedoel,’ zegt hij lachend.
‘Ja, ik weet wat je bedoelt. En dat het de bedoeling is dat je daarmee mij gaat versieren.’
‘Nu verpest je het. Wilde juist verrassend anders zijn.’
‘Dat ben je dus niet, met die openingszin.’
‘Nee, maar je antwoord dan weer wel. Misschien ben jij mij wel aan het versieren.’
‘Ik? Zou niet durven om zomaar een wild vreemde te gaan versieren.’
‘Wild vreemde? Dan moet ik me eerst maar eens even voorstellen. Bernd.’
Even doe ik of ik hard nadenk of ik me ook voor zal stellen, maar pak dan toch zijn hand.
‘Chantal.’
‘Mag ik je dan nu iets te drinken aanbieden nu ik geen wild vreemde meer ben?’
‘Geen idee of je dat mag, moet ik even met mezelf overleggen.’
Ik draai me kort om, om zogenaamd met mezelf te overleggen. Achter me hoor ik Bernd lachen. Nog voor ik me terug kan draaien voel ik zijn gezicht naast de mijne en hoor ik op fluistertoon
‘Je lust vast wel een biertje.’

Die hele avond hebben we het samen enorm gezellig gehad, er vielen wat stiltes, maar we hebben de hele avond met elkaar gepraat, beetje gedanst en de rest van de wereld buiten ons gelaten eigenlijk. Niets deed er toe, behalve hij en ik.

Dezelfde avond, maar dan enkele jaren later.

037 (4)

Hier lig ik dan, vrijwillig geblinddoekt op een bed. In afwachting van wat komen gaat. Waarbij ik weet dat hij me elke keer weet te verrassen met zijn voelbare liefde, aanrakingen en warmte.
Er staat heel zachtjes muziek op, nothing else matters. En ik verdwijn met mijn gedachten, niets doet er nog toe. Behalve hij en ik. Warme handen masseren de achterkant van mijn benen. Ik lig heerlijk op mijn buik en bij elke aanraking ontspan ik meer en meer, waardoor ik in gedachten steeds verder in gedachten verzink. Verder meegevoerd wordt de zee op, de zee van warmte en liefde. Mijn billen zijn aan de beurt en ik voel hoe hij het zachte vlees van mijn rondingen soepel en warm maakt. Nu en dan streelt hij over mijn rug naar mijn schouders. Voor het eerst sinds lange tijd voel ik de totale spanning uit mijn lichaam wegtrekken. Hij weet alle spanning rustig weg te strijken en het lijkt of ik in trance ben, totaal van de wereld. Zo rustig als hij masseert, draait hij me om en begint weer van voor af aan. Maar dan bij mijn tenen. Alle spanning wordt uit mijn lichaam verdreven en Metallica blijft maar spelen, het staat op repeat.

Mijn voeten zijn nu uiterst soepel, warm doorbloed en ontspannen. Het bloed weet zich weer een weg te vinden in mijn aderen. De vlinders fladderen er vrolijk tussendoor. Hij pakt nieuwe olie en zorgt dat het bloed zich een weg baant door mijn benen naar mijn buik, mijn ademhaling wordt wat oppervlakkiger. Mijn hoofd wordt zwaarder, mijn oogleden niet meer open te krijgen, mocht ik dat onder de blinddoek willen. Ik denk niet, ik voel alleen zijn handen over mijn benen glijden, van beneden naar boven en vice versa. Totale ontspanning, en geef me over wanneer zijn vingers over mijn liezen glijden en zijn duimen net even mijn schaamlippen meenemen en ook mijn clitoris. Dan zijn die warme handen ineens verdwenen, maar pakken ze mijn rechterhand, spiertje voor spiertje en botje voor botje wordt alles zorgvuldig afgewerkt tot aan de schouder tot totale ontspanning is bereikt, waarna de linkerhand en arm het zelfde ritueel krijgen. Dan is mijn buik aan de beurt. Met de klok mee en strelingen tot ook daar de totale ontspanning is. Ik weet wat er komen gaat, mijn borsten. Niet veel later worden die zo zachtjes gekneed, beiden tegelijk. Het zachte volle vlees, wordt gekneed, gestreeld, vertroeteld. Het uiterste puntje wordt heel rustig tussen de vingers genomen en mee gedraaid, overheen gestreken tot ze hard worden van genot. Ik bijt op mijn onderlip, hoe lang nog? Zijn lichaam glijdt over het mijne en zijn warme lippen raken mijn mond, zijn handen pakken de mijne en leggen ze boven me neer. De tederheid van zijn kus, de warmte van zijn mond, maken me tot de zijn. Gewillig en vol overgave. Zachtjes bijt hij in mijn hals, zoent elke centimeter. Geen woord wordt er gewisseld, alleen uitingen van genot door ons beiden.

Tussen mijn benen voel ik zijn lid, die behoorlijk zin heeft om mijn warme, natte vlees binnen te dringen. Zijn lichaam kronkelt over de mijne, de warmte wordt nog warmer, zijn zoenen vol passie, rustig opbouwend naar iets wat veel heftiger gaat worden. Zijn handen laten de mijne niet los, zonder dat hij in me zit, brengt hij me op deze manier al behoorlijk naar een hoogtepunt. Het verlangen groeit en groeit en ik voel hoe nat ik ben. Ik duw mijn lichaam omhoog en druk het tegen zijn lichaam aan.

Het gevoel dat ik totaal bedekt ben met kippenvel, maar voel me warmer dan in de zon. Zijn harde penis drukt nu en dan tegen mijn vagina, maar niet hard genoeg om naar binnen te gaan. Hij speelt met mijn lichaam, hij maakt me gek en gevoelig voor elke aanraking.

Doordat hij tegen mijn clitoris blijft aanwrijven met zijn lichaam en ik om meer smeek met mijn lichaam, zit ik dicht tegen een orgasme aan. Hij kent mijn lichaam als geen ander. Weet precies wat hij doet met me. En net als ik op het hoogtepunt

643

ben en mijn lichaam en geest zich totaal overgeven aan zijn liefde voor mij, dringt hij bij me naar binnen en omklemt mijn hele wezen zijn warme vlees. Mijn lichaam trilt, spant en ontspant zich om zijn vlees heen en voel dat hij daardoor tot een orgasme komt. Ik trek mijn blinddoek af en omhels hem, zo blijven we nog een tijd liggen, Hij in mij en samen verstrengeld tot één.

Mijn taxichauffeur heeft me op het grote feest gevonden, mocht je je na het lezen van dit verhaal afvragen waar die gebleven is. Eén blik was genoeg, om nooit meer te vergeten en voor altijd te vertrouwen op onze gezamenlijke groei en onze persoonlijke groei.

2 reacties op ‘Hoe sprookjes ontstaan…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.