Geef ik me over? (deel 2)

 << klik hier voor deel 1 >> (opent in nieuw tabblad) 

28-6-2014 017Even deins ik terug door haar woorden. Toch zie ik de glinstering in haar ogen, de aanwijzing dat ik door kan gaan en anders zegt ze wel nee, dan neem ik afscheid en ga ik naar huis. Zonder dat ze met haar ogen kan knipperen pak ik met mijn mond haar onderlip en trek haar tegen me aan. Ik voel hoe mijn erectie tegen haar buik aan komt. Mijn handen gaan in haar haren en trekken de haarspelden er uit. Nog altijd stribbelt ze niet tegen en zegt ze geen nee. Dan buig ik mijn knieën iets zodat we op gelijke hoogte zijn en voel ik hoe ze haar been om mij heen slaat en mij nog verder tegen haar aan duwt. Mijn hand leg ik op haar kont en knijp er kort in.
‘Dit is niet wat je wilt, zei je toch?’
‘Dat zei ik ja, maar god, dit smaakt.’
Ik zoen haar ruwer, tongen die langs elkaar glijden, lippen op elkaar en lippen los. Tussendoor snakt zij naar adem. Onze handen zitten overal op elkaars lichaam. Tot ik naar achteren stap. Ze kijkt me verbaasd aan. Ik knik iets met mijn hoofd om haar verbazing en zeg dan
‘Stap in die auto.’
Ik ruk het portier open. Ze staart me aan, nog verbaasder dan net. Haar ogen schieten bijna vuur. Perfect.

Wat verdomme dacht hij wel niet, mij commanderen. Ik stond hem stom aan te kijken, bedenken wat ik zou gaan doen. Het overdonderde me en ik stond gewoon te trillen. Hij moet het door hebben, want ik voel zijn hand weer in mijn nek en haren. Hij trekt me opnieuw naar zich toe maar in plaats van mij te zoenen zegt hij zacht doch dwingend in mijn oor ‘NU.’ Mijn twijfel is ineens weg en ik pak hem bij zijn jas om hem op de achterbank te trekken. De deur valt achter hem dicht en hij begint meteen mijn broek los te maken. Op het moment dat hij de rand van de broek onder mijn kont vandaan haalt en zijn handen over mijn benen glijden met mijn broek laat ik een kreun ontsnappen. Niet veel later trekt hij mijn blouse los en de knoopjes schieten alle kanten op.
Zijn handen langs de rand van mijn string en over mijn borsten, als reactie trekken mijn buikspieren samen en probeer ik mijn ademhaling weer onder controle te krijgen.

Ik trek hem aan zijn overhemd tegen mij aan en steek mijn tong in zijn mond. Onze tongen onderzoeken en ontdekken. De zoenen steeds langer, dieper en dringender. Mijn handen glijden onder zijn shirt over zijn gladde huid van zijn rug en voel ik hoe zijn rugspieren zijn bewegingen beheersen. Dan gaan ze naar zijn buik en voel zijn haartjes rond zijn navel die nog lager door gaan. Mijn vingers plagen hem, gaan over de riem en dan over de harde bobbel in zijn broek.
‘Oh,’ zeg ik verbaasd.
‘Dat doe jij met mij… al de hele dag.’
‘Oh en wat wil je dat ik er aan doe?’
Hij legt zijn voorhoofd tegen de mijne, bijt op zijn lip en sluit zijn ogen.
‘Denk dat je wel weet, wat ik wil dat je er mee doet.’
Dat dwingende, het oergevoel dat hij uit is iets dat me opwindt. Eigenlijk wil ik dat hij het beest in zichzelf loslaat, zich niet voor mij inhoudt. Dan besluit ik om hem van mij af te duwen tegen de zitting aan. Ik ga op zijn schoot zitten, pak zijn hoofd tussen mijn handen en kus hem met de gedachte wat er nog allemaal zou kunnen komen. Mijn ademhaling versnelt daardoor en ik laat zijn lippen los.

Zij laat haar handen opnieuw over mijn riem gaan en maakt mijn broek los, samen lukt het ons om hem daarna naar beneden te schuiven. Het puntje van mijn penis raakt haar vagina. Het warme, vochtige vlees lonkt. Ik zie dat ze haar ogen sluit en langzaam over mijn harde erectie glijdt.
‘Dat moet heel goed voelen,’ zeg ik en leg mijn handen op haar kont. Duw zachtjes met haar mee en trek haar weer omhoog. Bijna er af, waarna ik haar weer naar beneden duw. Maar ik laat haar het ritme bepalen en bij elke beweging gaat er meer bloed naar het zuiden. Ik kreun tegen haar borst aan, bijt er zelfs in. Maar het kant zit er nog tussen. Met een hand trek ik de cup opzij en neem de harde tepel in mijn mond. Zuig erop, speel er mee en bijt er in, wat een kreet bij haar ontlokt.
Opnieuw til ik haar op, maar dit keer om haar op de bank neer te leggen. Ik duw haar benen opzij en stoot in eens hard in haar. Doordat ze haar armen boven haar hoofd heeft, kan ze haar hoofd niet stoten.
‘We hadden beter…,’ zeg ik maar ik kan mijn zin niet afmaken. Ze tilt haar heupen op terwijl ze om me heen zit. Ik pak haar been en leg die over mijn schouder. Het geeft mij een nog diepere stoot en de kreun die bij haar ontsnapt zeg dat ik door moet gaan. Maar eerst leg ik de andere been over mijn andere schouder en ik zie dat zij zich schrap zet voor een nog diepere stoot van mij.

Door deze verandering vloeien de heerlijke gevoelens door mijn hele lichaam. Met elke beweging zet ik me af en dans met het ritme van zijn heupen mee.
Zijn haar is vochtig, onze lichamen bedenkt met zweetdruppels, de ramen beslagen en kreunen echoën in de ruimte van de auto. Voor mij is een heerlijk schouwspel van bezwete spieren en de lichtval van de lantaarnpaal zorgt voor de mooiste schaduweffecten van zijn lichaam. Ik buig mijn lichaam om dichter bij hem te komen, op zoek naar een manier om hem meer in me te trekken. Dichtbij is niet dichtbij genoeg op dit moment.
‘Ik kan niet meer, niet meer stoppen,’ hoor ik hem zeggen.
‘Je hoeft niet te stoppen. Ga alsjeblieft door,’ antwoord ik.
Ons dansspel word nog heftiger en ik grijp van alles vast. Ik zet mijn nagels in zijn rug en proef het zweet op zijn lippen. Niet veel later na mijn orgasme stoot hij nogmaals diep en komt ook hij. Waarna hij uitgeput en trillend zijn natgewerkte lichaam op de mijne legt. Ik voel hoe zijn hart tekeer gaat. Voor het eerst sinds lange tijd heb ik mogen ervaren hoe ontzettend leuk en lekker seks kan zijn naast dat het alleen fysieke voldoening geeft.

‘Ik neem aan dat je dit hele voorval vergeet. Dat dit niet bij je rapportage over de transportwereld vermeld wordt?’
‘Pardon?’ ik werd meteen uit mijn rozige gedachte gehaald.
‘Wat denk je wel niet van mij? Dat ik dit vermeld en denk dat elke chauffeur dit met een meereizende onderzoeksjournalist doet?’ zeg ik terwijl hij zijn broek en shirt weer fatsoeneert.
Waarna ik nog zeg… ‘Rot nu maar op uit mijn auto.’

Een reactie op “Geef ik me over? (deel 2)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.