Twee korte verhalen

Twee korte verhalen, welke ik eerder via twitter paatste.

13-08-2017

Op het moment dat ik ontwaakt, zocht mijn hand naast me. Maar de plek was leeg, jij was er niet. Had ik dan gedroomd dat je thuis was gekomen en naast me kwam liggen? De slaap wreef ik dan ook niet meteen uit mijn ogen maar dacht even terug aan afgelopen uren. Piekerend bleef ik liggen.
Ik moet weer ingeslapen zijn, want ik werd wakker van enige gerommel, keek opzij en keek recht in je starende ogen. Je had me geobserveerd terwijl ik sliep. Jouw aanwezigheid deed me glimlachen. Nadenken hoefde ik niet en niet meer. Ik kroop het bed uit richting jou.
Eenmaal bij je voeten, trok ik aan de pijpen van je spijkerbroek. Je tilde je heupen op en hielp iets, zodat ik hem tot je enkels kon trekken en kroop over je heen.
IMG_2870[886]
Drukte mijn lichaam tegen het jouwe van gemis. Het enige dat ik wilde voelen was je warmte, je liefde en je armen om me heen. Pakte je hoofd vast en begon je te zoenen en jij drukte mij vaster tegen je aan. Tussen mijn benen voelde ik je harder worden, harder van gemis en verlangen. En ik voelde me net zo, ondanks onze nacht samen.
De ochtend zou uitgesteld worden om onze liefde voor elkaar nog eens te bezegelen met een uitgebreide vrijpartij.

13082017@JolantaSandor ©

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Waarom wist ze niet, ineens had ze enorme behoefte gekregen om in de auto te stappen en een eind weg te rijden. Alsof een stemmetje haar riep. En nu was ze onderweg naar hem. Het was al te lang geleden dat ze elkaar zagen, vond ze. Haar gedachten speelden met haar. ‘Wat zou hij doen als…?’
Ja, wat zou hij doen? Zij wist wel wat zij zou doen.
Al had ze de laatste keer anders beloofd. Maar dat weerhield haar niet, dat was een belofte die ze zou breken. Al was het geen echte belofte, maar meer plagerij geweest.

Ze belde aan, draaide zich om, ze wilde zijn eerste blik niet zien. Hij kon maar zo laten blijken het niet leuk te vinden dat ze er ineens stond. Ze sloot haar ogen, hoorde het slot open gaan en daarna de deur. Het bleef stil. Langzaam draaide ze zich om…
Ze kon niet verbergen, die glimlach altijd te voorschijn komt wanneer ze hem ziet. Die ogen, hij zelf. Ze doen iets met haar. Dit keer had ze vlinders zoals zij nog nooit eerder voelde.
“Hoi.”
En voor hij iets kon zeggen, stapte ze naar binnen. Hij sloot de deur achter haar, waarna ze hem omhelste, zoende en zei
“Heb je te lang moeten missen.”
Haar hand gleed af, naar zijn kruis.
En ik ben blijkbaar niet de enige die ‘ons’ gemist heeft.”
Het zou een lange, hete avond worden…
Hoe lang… dat weten alleen hij en zij.
IMG_2127[884]
15-08-2017@JolantaSandor ©

2 reacties op ‘Twee korte verhalen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.