Een heel normale vrijdag (Deel 2)

<< klik hier voor deel 1 >>

Na het eten zitten ze Hans en Annet gezellig buiten. Genieten van het geluid van vogels en de bezige bijtjes en een kop thee.
De stoelen staan iets van elkaar af en Hans kijkt steels opzij, kijkt naar de ruimte en kijkt nog eens op zij. Vervolgens staat hij op en schuift de stoel dichter bij de stoel waar Annet op zit. Ondanks dat ze elkaar al enige tijd kennen, doet Annet net of ze het niet gezien heeft. Maar haar glimlach kan ze niet goed onderdrukken. Hans heeft heerlijke jongensachtige momenten, waar dit er één van is, weet Annet. En dit is pas een begin, aan het begin van de avond.
Hij draait zich iets in zijn stoel, legt zijn hand op haar arm en strijkt heel licht over haar gebruinde huid. Ondanks de warmte gaan de haartjes op haar arm overeind staan. Maar die haartjes zijn niet het enige wat in beweging komt. Want er trilt iets op tafel. De mobiel van Hans. Hij kijkt en neemt op. Wanneer hij neerlegt zegt hij:“De jongens of ik nog even langs kom.”
“Van mij mag je. Ik hou je niet tegen, ik vermaak me wel.”
Annet ziet zijn twijfel. Even met vrienden of thuis bij zijn vrouw blijven. Maar ze dwingt hem niet te blijven of te gaan.
“Je kunt ook even gaan, een uurtje of zo.”
Hans knikt nadenkend en pakt zijn thee. Drinkt het glas leeg. Kijkt naar de tijd.
“Laat ik dat maar even doen dan. Maar blijf niet de hele avond hoor, heb jou te veel gemist.”
“Goed, ga ik even naar pa en ma denk ik.”
Beiden verlaten het huis en elkaar met een zoen.

Na een uurtje komt Hans weer thuis. Omdat Annet er nog niet is, pakt hij een biertje en gaat buiten zitten genieten van de rust terwijl hij op zijn vrouw wacht. Hij kijkt eens naar de lucht en ziet een klein sterretje knipogen naar hem. Hij houdt zijn bierflesje omhoog en zegt in gedachten ‘proost’. Hij doet de leuning van zijn stoel achterover zodat hij even lui kan liggen. Wanneer Annet thuis komt, ziet ze dat Hans ligt te doezelen.
De liefde die ze op dat moment door haar lichaam voelt stromen voor hem, groeit. Zo als hij daar zo tevreden ligt te slapen, zo onschuldig. Maar ze weet wel beter. Achter zijn mooie glimlach ligt een speels boefje verborgen. Na al die tijd probeert hij nog altijd indruk op haar te maken, terwijl dat nergens voor nodig is. Maar dat zijn wel de momenten die ze koestert, die ze in haar hart sluit en waardoor haar liefde voor hem groter wordt. Ze sluit haar ogen, zucht en buigt zich voorover om haar lippen heel zachtjes te laten landen op zijn voorhoofd. Ze streelt er met haar vingers net zo zachtjes overheen. Trekt een mondhoek op, schud licht haar hoofd.
Dan loopt ze naar binnen, pakt ook een biertje. Wanneer Annet weer buiten is, buigt ze over Hans heen en geeft hem een zoen op zijn voorhoofd, gaat in de stoel naast hem zitten en wacht rustig tot hij weer wakker wordt. Wat enige minuten later ook gebeurd. Hans gaat rechtop zitten, ze praten wat over van alles en nog wat. Annet legt haar hand op zijn bovenbeen. Streelt hem, omdat ze hem gemist heeft. Hij pakt haar hand en brengt die naar zijn mond om haar hand te kussen. Nu is het haar beurt om haar stoel hem toe te schuiven en ze gaat echt tegen zijn stoel aan zitten. Samen proosten ze op de nog steeds groeiende liefde voor elkaar. Dan legt hij zijn hand op haar bovenbeen en streelt haar zachte huid.
“Wat doe je toch met mij?”
“Alleen jij voelt dat, ik kan er naar raden en heb wel een vermoeden.”
“Je bezorgt me sowieso kippenvel met je aanrakingen, omdat ik je liefde voel stromen van jou lichaam naar de mijne.”
Hans en Annet kijken elkaar kort aan, waarna Annet haar hoofd tegen de arm van Hans aanlegt. Stilte. Een koestermoment die zij graag in haar opneemt.
Haar gedachten vragen zich af, waar ze hem aan verdiend heeft in haar leven. Sinds ze hem kent, is alles veranderd in haar leven.
“Dank je. Dat ik mag zijn wie ik ben, dat ik niet op mijn woorden hoef te passen. Dat jij bent wie je bent.”
Zijn hand strijkt opnieuw over haar been, hoger tot onder haar dunne zomerjurk. Zijn vinger op zoek naar de plek waar haar benen samen komen. Speels doch ondeugend kijkt hij naar haar. Haar flauwe glimlach moedigt hem aan verder te gaan en voelt dat ze al behoorlijk vochtig is en geen ondergoed aanheeft. Hij trekt een wenkbrauw op, waardoor zij echt begint te lachen.
“Jij doet iets met mij, mooierd.”
“Gelukkig wel, zou niet best zijn als ik dat niet deed. Al doe ik niets speciaals.”
Hun lippen raken elkaar als ze naar elkaar toebuigen. Ondertussen zet Annet haar benen iets uit elkaar. Waardoor hij beter toegang tot haar krijgt. Maar als hij haar plaagt en meer wil, plaagt ze hem terug en zet ze haar benen weer naast elkaar. Waardoor de toegang verspert wordt. Hun liefdesspel gaat zo nog even door, het aantrekken en afwijzen.
“Je vraagt ergens om met je geplaag.”
“Ik? Jij deed je benen van elkaar.”
“Nu heb ik het gedaan?”
“Ja, ik geef graag anderen de schuld.”
“Zucht, jij, boefje. Maar wel mijn boefje.”

Annet staat op, pakt zijn hand. Neemt hem mee het huis in. Haar handen pakken de onderkant van zijn shirt en ze trekt het uit. Zoent hem, in zijn hals, op zijn borst, op zijn buik. Ze zakt door de knieën en pakt zijn short om hem uit te trekken. Zijn erectie komt te voorschijn. Om te plagen een korte lik van haar tong er langs. Dan stapt hij uit zijn short, komt Annet weer overeind en zet hem op de eetkamerstoel. Ze trekt haar jurk uit en gaat op zijn schoot zitten met haar gezicht naar de zijne. Ze schuift helemaal naar hem toe. Tot ze niet dichter tegen hem aan kan zitten. Haar armen slaat ze om hem heen en hij de zijne om haar. Achter haar rug, maakt hij haar bh open en trekt hem uit. Zijn handen opnieuw achter haar rug, zodat ze iets naar achter kan hellen en hij met zijn mond bij haar borsten kan. Haar tepels worden om en om naar binnen gezogen, zijn tong speelt er mee. Ook bijt hij er zacht in, waardoor ze harder worden. Het gevoel dat hij daarmee oproept in haar gaat tot onder haar navel door haar lichaam. ze rekt haar rug, gooit haar hoofd achterover en laat een kreun ontsnappen. Terwijl haar handen om zijn hals blijven dwalen. Maar ook over zijn borst glijden over zijn tepels. Haar bekken danst tegen zijn penis aan, die harder wordt. Zijn geplaag met haar borsten maken dat ze niet echt stil kan blijven zitten. En zonder dat hij in haar komt, maar wel met zijn penis langs haar clitoris streelt door haar eigen bewegingen, is Annet dicht bij een orgasme. Hij laat haar bewegen op haar eigen ritme. Ze gaat iets omhoog en zonder haar handen al te veel te gebruiken voelt ze zijn harde, vochtige top al bij haar vagina. Met een rustig ritme glijdt ze over zijn penis heen, steeds een stukje verder. Wat haar genot brengt wat steeds groter wordt. Niet veel later zit hij zo diep in haar dat het bijna pijn doet. Het gevoel van gevuld te zijn, dat ze hem berijdt en haar tepels blijft plagen, maakt dat ze dicht bij een orgasme is. Haar hand glijdt tussen hen in, ze beroerd haar clit. Hans ziet dat dit alles het hoogtepunt sneller naderbij brengt. Haar genot is zijn genot. Het mogen aanschouwen van haar liefdespel met hem brengt hem ook naar die rand.

Niet veel later beleven ze samen een enorm vuurwerk. Zakt de grond figuurlijk onder hun vandaan en daalt het paradijs op ze neer. En op dat moment is niets meer belangrijk, is alles overgevoelig. Beiden blijven door dansen tot het overgevoelige weg geëbd is. Opnieuw legt Annet haar hoofd tegen hem aan en Hans zijn hoofd tegen de hare en strelen ze elkaar tot ze het genoeg vinden om af te sluiten en naar bed te gaan…
Alwaar het wellicht opnieuw begint, de liefde die ze voor elkaar voelen. Het elkaar willen en willen bezitten voor dat moment.

2 reacties op ‘Een heel normale vrijdag (Deel 2)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.