Een heel normale vrijdag (Deel 1)

De hele dag is Annet druk bezig geweest met het poetsen van het huis. Vrijdag is meestal huishouddag voor haar, zodat ze in het weekend er niets aan hoeft te doen. De hele dag is ze al aan het zingen, swingen en poetsen. De radio hard met lekkere muziek en alleen nog dweilen en eten koken.
Wanneer ze water in de emmer laat lopen, hoort ze haar telefoon gaan. Een whats appje. Met haar mobieltje loopt ze terug naar de keuken en leest het berichtje. Na al die jaren, geniet ze nog altijd als ze dit soort berichtjes leest.
“Op weg naar huis, de werkweek zit er bijna op. Ik zie je straks.”
Snel begint ze met dweilen, in mum van tijd is het huis gedweild en de emmer buiten leeg gegooid. Het huis ruikt weer fris na een week hard werken op kantoor. De stoel buiten staat haar uitnodigend aan te kijken, waardoor ze even gaat zitten. Ze legt haar voeten op het voetenkrukje en geniet even van de zon die in haar gezicht schijnt. Haar hoofd legt ze achterover en sluit een kwartiertje haar ogen. De warmte van de zon dringt diep in haar huid.

Na een half uur staat ze op en loopt de keuken weer in. Tijd om de aardappelen te schillen en het hele spul langzaam aan op t fornuis te zetten. Geen idee hoe lang het nog duurt voor hij thuis is, maar het kan vast geen uren meer duren, ondanks het fileleed dat ze op de radio hoort. Wanneer ze net wil beginnen gaat de telefoon weer, dit keer belt een vriendin en ze praten even wat. Wanneer ze op de klok kijkt ziet ze dat de tijd snel voorbij vliegt, waardoor ze beseft dat ze nu het eten toch echt op moet gaan zetten. Zelf heeft ze ook wel trek gekregen door al die huishoudelijke klusjes. Daarom zegt ze ook tegen haar vriendin “Ik ga je echt hangen hoor, want de baas zal zo wel thuiskomen en ik krijg ook wel trek.” Ze groeten elkaar gedag en verbreekt de verbinding. De radio gaat weer wat harder en zingend zet ze het eten op.
Tussendoor wast ze vast de dingen af die ze gebruikt heeft en niet meer nodig heeft. Als ze alles klaar heeft en het eten is ook klaar… kijkt ze op de klok en op haar mobiel.
Waar ze ziet dat ze een berichtje gemist heeft, dat zal vast door de harde muziek en het meezingen gekomen zijn. Wanneer ze het afluistert hoort ze Hans zeggen dat hij wat later komt, omdat er iets tussen is gekomen.
Ze appt hem dat het geen probleem is en dat ze hem wel ziet verschijnen.
Het eten verdeeld ze over de borden en dekt het af, zodat er geen insecten op af kunnen komen.

Dan bedenkt ze ineens dat ze het bed nog moet opmaken, dat doet ze dan maar even snel. Op een drafje gaat ze naar boven waar het behoorlijk warm is. Ze trekt haar broek uit, dat frist iets op en maakt het makkelijker met het bewegen. En ook boven zet ze de radio weer aan, iets minder luid maar wel op meezingvolume. Blij dat ze een hoger bed heeft en niet telkens zo hoeft te bukken wiegt ze haar heupen heen en weer. Het laken ligt erop en het dekbed legt ze erop en slaat het achterover over het voetengedeelte. Dan pakt ze de slopen en kussens en stopt de kussens al heupwiegend in de slopen. Wanneer ze net het tweede kussen klaar heeft, en voorover op de juiste plek op t bed legt, voelt ze handen op haar heupen. Zonder om te draaien weet ze dat dit de handen van Hans zijn. Zijn zachte aanraking op haar huid kent ze maar al te goed. Hij is dan veel weg van huis, toch weet ze hoe hij voelt. Elke eenzame nacht verlangt ze naar hem, maar ze weet dat hun liefde bloeit als hij weer thuis is. Alsof ze elke keer weer voor de eerste keer naar hem kijkt, voor de eerste keer zijn aanraking voelt, zijn warmte voelt en pakt zijn handen vast.
“Welkom thuis.”
“Wie zegt dat ik je man ben?” speelt hij met haar
“Lieve schat, elke keer als ik je aanraking voel, weet ik dat jij het bent. Dat gevoel wordt alleen maar sterker elke keer als je weer thuis komt, dat weet je.”
“Jij laat je niet voor de gek houden, blij met jou.”
En onderwijl laat hij zijn handen over haar rondingen glijden. Het gevoel dat het bij haar oproept is een verlangen diep van binnen. Ze sluit een paar seconden haar ogen, ademt diep in om zijn geur te kunnen ruiken en laat de adem als een zucht ontsnappen.

Wanneer ze haar oren spitst hoort ze hoe hij zijn riem en broek opent. Met de andere hand blijft hij haar zachte huid strelen. Dan hoort ze zijn broek op de grond vallen en brengt haar hand naar achteren.
“Jij hebt mij enorm gemist zo te voelen.”
“Ook, maar toen ik je zo zag swingen met je blote heupen, zag ik er een uitnodiging in.”
Hij drukt zich tegen haar rug aan en duwt haar voorover tegen het bed, krult zijn handen nu om haar borsten heen. Hij kneed en streelt ze. Toch maakt hij zich met één hand weer los van haar om haar string uit te trekken. Ook haar bh maakt hij los en duwt de bandjes van haar schouders. Zij trekt het verder uit terwijl hij haar huid verder verwend met liefkozen.
Hun lust is inmiddels zo gegroeid, dat hij niet veel moeite hoeft te doen om zijn erectie bij haar naar binnen te schuiven. Om daarna na een enkele beweging al klaar te komen.
“Shit” hoort Annet achter haar waardoor ze begint te lachen.
“Geef niks Hans. We gaan straks wel verder. Kom gaan we eten.”

<< klik hier voor deel 2 >>

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.