In de tuin

Een kort verhaal in 18 tweets

Ze is druk bezig met onkruid van t terras aan het halen en dus heb ik de hele middag al het beste uitzicht van de wereld. De schat is er maar druk mee. En ik ben druk achter mijn laptop. Die ik onder de parasol op tafel heb staan. Werk gaat door, ook op warme middagen. Maar zou graag de boel de boel laten, haar over mijn schouder gooien en hele foute dingen doen. Maar ik hou me in. Ze kan behoorlijk uithalen.
En wil geen nagels in mijn rug. Maar t werk moet ook af. Al is dat lastig als je bijna continu naar vrouwelijk schoon kijkt en ze ook nog regelmatig voorover gebukt staat. Soms heb ik inkijk naar haar borsten en soms mag ik tegen haar derrière aankijken. Ze weet dat ze me aan het uitdagen is. Die blikken mijn richting op en het valse lachje om haar mond zeggen genoeg.

Wanneer ze langs me heen loopt om even naar binnen te gaan, pak ik haar pols stevig vast en trek haar op mijn schoot. Zonder dat ze na kan denken wat er gebeurd, glijdt
mijn hand onder haar rokje. ‘Zin in jou’. Haar antwoord is dat t wederzijds is. Het warme weer speelt ook wel met onze hormonen. Zonder te kijken klapt ze de laptop dicht en begint me vurig te zoenen. We zijn elkaar behoorlijk aan t opvrijen. Dankzij haar lenigheid. Slaat ze een been naar de andere kant van mij en zitten we neus aan neus. Haar rokje schuift helemaal om hoog en ik omklem die heerlijke ronde billen van haar. Kneed ze stevig tegen me aan. Ik wil in haar, het enige dat ik kan denken en alsof ze mijn gedachten kan lezen. Wrijft ze over mijn erectie. Mijn honger neemt toe wanneer ze de gulp opent en huid op huid contact is. Het beetje voorvocht wrijft ze over mn eikel, waarna ze haar vingers aflikt en me strak in de ogen blijft kijken… Mijn vingers laat ik onder haar langs gaan, naar haar vochtigste plekje. Heel even naar binnen en terugtrekken en mn hand naar haar mond brengen. Ze proeft haar eigen vocht en duwt zich omhoog. Ik breng mijn erectie in stelling en ze laat zich zakken. Die uitdrukking op haar gezicht, wanneer ze mij in zich toelaat is onbetaalbaar. Maar blijft me aankijken. In korte tijd voeren we t ritme al op. De lust heeft de overhand. Door de warmte, de wrijving en het tempo kom ik al snel klaar. Te snel. Toch blijft ze doorgaan en ik ook. Mijn vingers kietelen haar clit en niet veel later komt ook zij klaar. Dan legt ze haar hoofd op mn schouder, kust me teder.

‘Hhhmm, dat wilde ik al de hele middag met je.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.