Onvermoed Avontuurlijk Avondje (Deel 1)

Mijn auto brengt me altijd waar ik heen wil, maar soms heeft hij een eigen willetje en weet je nooit wat er gebeurd. Maar toch stap ik regelmatig in mijn autootje en zie wel. Ook nu stap ik maar weer achter het stuur zonder doel. Nou eigenlijk wil ik wel naar een natuurgebied om even de benen te strekken en mijn koppie leeg te maken. Ik rijd wat doelloos rond en hoop een natuurgebied tegen te komen. Op de weg is het niet druk en zing rustig met de liedjes op de radio mee. Zonder dat ik er erg in heb, al let ik natuurlijk wel goed op het verkeer en de snelheid, ben ik een uur verder. En ben verre van een natuurgebied maar als ik op de borden kijk blijk ik wel dicht bij een vriend van me te zijn. In een split second besluit ik naar Sjoerd toe te rijden, ondanks dat ik niet weet of hij thuis is. Immers is hij een vertegenwoordiger en maakt dus lange dagen. Wanneer ik door zijn straat rij, zie ik zijn auto staan maar er is geen parkeerplek. Een eindje verderop is nog genoeg plek, parkeer daar en loop terug naar zijn huis. De voordeur gaat open, nadat ik heb aangebeld en hij staart me verbaasd aan.

“Hoi vreemdeling.”
“Hoi! Hoe kom jij hier verzeilt?”
“Nou, ik wil wel weer gaan hoor,” zeg ik met een lach.
“Ben jij even gek, kom binnen en vertel.”
“Het komt wel uit?” vraag ik terwijl ik bijna naar binnen wordt getrokken voor een omhelzing en een dikke pakkerd op mijn wang. Even weet ik niks te zeggen door de hartelijke begroeting. Nu is het mijn beurt om verbaasd te kijken omdat ik dit niet gewend ben.
Eenmaal in de kamer, blijkt hij net zijn warme hap op te hebben. Niet veel later kookt het theewater en komt hij terug met een volle theepot en twee theeglazen op een dienblad. We vleien ons neer op de bank en de tv gaat aan. Ondertussen vertel ik de reden waarom ik zo spontaan aan zijn deur stond. Zijn reactie en gezichtsuitdrukking laten duidelijk merken dat hij de spontane actie goedkeurt.
“Heb nog wel papierwerk liggen, maar voor vrienden die zo spontaan aan de deur staan, maak ik tijd,” hoor ik hem nogmaals zeggen. Dat is voor mij een reden om hem te omhelzen. Want dat hoor je tegenwoordig niet veel meer.
We praten wat, kijken wat tv. En als blijkt dat er geen goede programma’s worden uitgezonden, wordt er muziek op gezet.

Een beetje moe van de rit, leg ik mijn hoofd op de rugleuning waar ook zijn arm op ligt. Sjoerd begint door mijn haar te strelen en ermee te spelen, waarop ik mijn ogen sluit. Het is een heerlijk gevoel. Omdat ik al tijden op mezelf woon en geen relatie heb, voelt dat best lekker. En laat hem even begaan. Niet veel later kruip ik zelf dichter tegen hem aan. Mijn hoofd ligt tegen zijn schouder en borstkas, zijn arm over mijn schouder en borstkas. Met mijn ogen kijk ik de kamer nog eens rond. Zijn colbertje hangt over de eetkamerstoel en de stropdas ligt op de eetkamertafel. Dan kijk ik schuin omhoog naar hem. Eerst lijkt hij het niet door te hebben, maar kijkt dan toch ook naar mij. Zijn ogen kijken me doordringend aan met een lichte schittering. Speels maar ook serieus. Ik glijd wat verder onderuit zodat ik hem beter zie en hij draait ook wat bij. Zijn blik bezorgd mij innerlijke verwarring. Het kriebelt in mijn buik en toch houd ik nog wat afstand. Van een eerdere vriendschap weet ik dat een zoen leidt tot meer en meer kan alles kapot maken, net als alcohol. Dan draai ik toch mijn gezicht weer van hem af.
“Wat is er?”
“Niks.”
“Ja, er is wel wat. Waarom draai jij je gezicht af? Waarom kan je ineens niet in mijn ogen kijken?”
“Je kijkt me zo indringend aan vandaag. Ben ik niet gewend van je.”
“Is dat alles?”
Na enige aarzeling geef ik antwoord. “Ja, dat is alles.”
Hij moet mijn twijfel voelen, zijn hand glijdt over mijn borst. Mijn mondhoeken aan iets omhoog en opnieuw sluit ik mijn ogen. Opnieuw verward door het gevoel dat in mijn broed. Wil ik dit? Wil ik vriendschap met voordelen? Of loopt dit uit op een relatie? Een relatie waar we beiden niet echt aan toe zijn. En bij twijfel niet doen of juist wel doen zoals we in eerdere gesprekken al eens algemeen besproken hebben. Ik zucht diep, ga verliggen en hij ook. Hij hangt nu wat scheef zodat mijn hoofd op zijn bovenbuik rust en ik recht in zijn zachtaardige en liefdevolle gezicht kijk. Ik probeer zijn ogen te lezen, maar het lukt me niet. Omdat ik niet weet of ik dat zie wat ik wil zien of dat zie wat ik niet wil zien.
“Geef me het voordeel van je twijfel.”
“Hoe, hoe weet je…”
Verder kom ik niet, mijn mond wordt gesnoerd door een paar warme lippen. Maar al snel laten die lippen mijn lippen los, want de deurbel gaat.
Wanneer Sjoerd opstaat, denk ik … Saved by the bell en ga rechtop zitten, trek alles recht. Maar wanneer Sjoerd terug komt, blijkt dat het niet nodig was geweest. Het was geen visite.
Dan sta ik onverwacht op, net op het moment dat hij wil gaan zitten. Ik lach gemeen en zeg dan dat ik mijn blaas even moet legen.

Zachtjes loop ik de kamer weer in en zie hem genieten van de muziek die zachtjes in de kamer te horen is. Maar er is ook iets veranderd, want hij heeft een klein aantal kaarsen aangestoken waardoor de sfeer romantischer is geworden. Dat korte momentje op het toilet en hem zo zien zitten in het kaarslicht, doen me besluiten de twijfel van me af te gooien en leg mijn handen op zijn schouders. Doordat hij zijn hoofd achterover legt, kijken we elkaar weer diep in de ogen en blijf ik staren. Maar kan toch een lach niet onderdrukken.
“Wat jij met mij doet vandaag. Ik heb geen idee, maar het maakt mij gelukkiger en blijer dan ik al ben.”
Sjoerd legt een van zijn handen op de mijne en trekt me dichter naar hem toe. Van bovenaf kus ik hem, terwijl hij me niet loslaat. Mijn vrije hand laat ik van boven af in zijn overhemd verdwijnen en kriebel over zijn borst en buik. De zachte borstharen kriebelen heerlijk terug. Wanneer ik weg wil lopen houdt hij me vast, maar weet me toch los te maken
“Gelukkig laat je me los, anders was het een liefdevol stoeimomentje geworden,”fluister ik in zijn oor.
“Als ik dat geweten had,” en tikt mij liefdevol op mijn volle ronde billen wanneer ik om de bank heen wil lopen.
Hierdoor bedenk ik me en draai me weer om. Slinger mijn benen over de rugleuning om zo naast hem uit te komen. Ik schuif de tafel iets van de bank af en glimlach naar hem om de volgende actie voor te bereiden. Mijn hand rust nu op zijn hoofd en sla een been over zijn benen heen, daarna leg ik mijn hoofd op zijn schouder. De juiste manier om zijn nek heel zachtjes te zoenen. Niet veel later streelt mijn tong het randje van zijn oor en zuig een kort ogenblik op de oorlel. De geur van zijn huid dringt diep door in mijn neus.
Daarna buig ik naar achteren en kijk hem diep in zijn ogen. Ook hij blijft opnieuw kijken. Zijn handen glijden onder mijn shirt door over mijn rug en in een vingervlugge beweging heeft hij mijn beha geopend. Met zijn platte handen en zachte vingers streelt hij mijn rug en drukt mij zacht doch dwingend opnieuw tegen zich aan. Maar ik hol mijn rug en druk mijn borsten vooruit.
Direct legt hij zijn hoofd tegen mijn borsten aan om een hapje te nemen ondanks dat de stof er nog tussen zit. Zonder enige toestemming pakt hij de boord van mijn shirt en trekt die uit, samen met de beha. Met ontbloot bovenlijf blijf ik zitten en laat hem van die korte afstand genieten van wat hij te zien krijgt. Ondanks het zachte kaarslicht, kan ik zien dat het hem bevalt. Langzaam laat hij zijn handen mijn borsten aanraken. Tilt ze iets op om vervolgens met zijn mond met mijn tepel te spelen. Het sabbelen, zuigen en zachtjes bijten zorgen ervoor dat er een streng met bloed en tintelingen recht naar de plek tussen mijn benen gaan.

 

<< klik hier voor Deel 2 >>

Een reactie op “Onvermoed Avontuurlijk Avondje (Deel 1)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.