Een speciale warme hap

Zachtjes steekt ik de sleutel in het slot en opent de deur. Net zo zachtjes sluit ik hem achter me. Alles om jou niet te storen. Jij zingt, fluit en danst, terwijl jij druk in de weer bent met de potten en pannen. De heerlijke geuren van het koken trekken door het huis en het maakt mij hongerig. Vanuit de deuropening observeert ik jou. Elke beweging, elke spier neemt ik in me op. Na een paar tellen besluit ik om naar je toe te lopen en steek mijn handen van achter in jouw broekzakken. Druk mij tegen je rug aan wanneer jij een blijk van waardering laat horen. Dan kus ik je nek. Wanneer ik mijn handen weer uit je broekzakken haal, draai jij je iets om. Een stevige omarming is het gevolg, samen meteen innige zoen. Rustig trek ik mijn sjaal van mijn nek af en sla heb om jouw nek heen. Door aan beide punten te trekken, moet je meelopen naar de kamer. Maar ik laat je eerst nog even de warmtebron laag of uit zetten. Wanneer ik de bank in mijn knieholten voel, draaien we om zodat jij tegen de bank aan staat. Met zachte hand duw ik je op de bank en kruip ik bij je. Je weet dat ik duidelijk iets van plan ben, want mijn ogen zullen schitteren van ondeugd en jij mag daarin kijken. En dat doe jij heel erg graag, weet ik uit ervaring.

Mijn handen zijn nog iets fris maar toch schuif ik ze onder je shirt. Ik kriebel tussen de haartjes op je buik en om je navel heen. Onder mijn aanraking voel ik je ademhalen, soms oppervlakkig en soms iets dieper. Tegelijkertijd woelen je handen over mijn haren die nog in een strakke knot zitten. Mijn lippen raken je blote onderbuik, want ik heb je shirt iets om hoog geschoven. En doordat jij je rug wat hol trekt, kan ik je shirt nog verder omhoog schuiven. Je hele buik wordt door mijn lippen en tong aangeraakt. Op elke centimeter plant ik een kus, soms zo zacht als een veertje, soms iets intenser. Steeds een stukje verder richting je borstkas. Ik merk aan je lichaamstaal dat het je bevalt, waardoor ik door ga. Je shirt schuif ik nog verder omhoog, klaar om hem uit te trekken. Omdat je niet wilt dat ik ophoud met dat wat ik aan het doen ben, dus kom je iets omhoog met je bovenlichaam en helpt mee met je shirt uit te trekken. Daarna ga je weer achterover liggen en laat je mij verder gaan. Je wilt mijn haren lostrekken.
“Nee, niet losmaken.”
Je legt je handen vrijwel direct op mijn schouders. Stukje bij beetje kom ik dichter bij je gezicht. Dan heb ik je hele buik en borstkas vol gepland met kriebeltjes en kusjes. Uiteraard ga ik in je nek en hals verder. Zachte kusjes op je huid, waar je korte stoppeltjes voelbaar zijn. Het voelt heerlijk aan onder mijn zachte aanrakingen en je hhhmm-en die zacht hoorbaar van je lippen rollen moedigen mij nog steeds aan verder te gaan. Mijn tong likt over je lippen, net zo lang tot je lippen iets wijken van elkaar en mijn tong er tussen door glipt.

045-2
via internet gevonden

Wanneer je lippen vochtig genoeg zijn, bijt ik heel zachtjes op je onderste lip en laat dan mijn tong bij je naar binnen glijden. Mijn handen woelen over je hoofd, langs je oren en je kaaklijn. Strelen je korte baardgroei. Onder mijn aanraking begin je te glimlachen. Je ogen glinsteren, stralen lust uit. Maar je houdt je in, omdat je graag krijgt. En ik weet dat je dat later terug geeft.

De sjaal die nog in je nek ligt, pak ik terwijl ik je blijf kussen.
“Til je hoofd eens een stukje op.”
Ik merk dat je iets wilt vragen, maar ik leg mijn vingers tegen je lippen aan en zoen je.
“Sshh.”
Je tilt je hoofd op en ik kan de sjaal voor je ogen binden. Bij je oor fluister ik
“Voel, alleen maar voelen. Niks doen, geniet van datgene dat je voelt.”
Met zoete kusjes glijd ik weer zuidwaarts. Maak een knoop van je broek los en kus de rand. Daarna maak ik nog een knoop los en kus weer een randje verder naar onderen. Zo ga ik door tot alle knopen open zijn. Jij tilt ongevraagd je heupen iets op en ik trek de broek over je heupen naar je benen toe. Er komt een leuke, gekleurde en sexy boxer tevoorschijn. Met mijn mond glijd ik over de zwelling en langs het boordje van de boxer. Mijn benen zet zo naast de bank, dat ik op mijn knieën zit. Ik kriebel wat met je beenharen samen met zoete kusjes op je bovenbenen. Met mijn handen duw ik de broek steeds meer over je knieën naar de enkels toe. Ondertussen blijf ik ze bestrooien met zachte zoete kusjes. Maar een ondeugende hand gaat af en toe even noordwaarts plagen. Waardoor je erectie en verlangen alleen maar meer toenemen. Wanneer je broek uit is, laat ik mijn handen snel naar de rand van je boxer glijden. Via de pijpje glippen ze even naar binnen. Naar het warme gedeelte waar je benen bij elkaar komen. Mijn vingers raken heel kort je ballen aan. Daardoor ontsnapt er weer een heerlijke zucht van je lippen. Mijn vingers trekken zich terug en kruipen langs het boordje naar binnen. Met de toppen raken ze de eikel, die licht vochtig is. Daardoor glijden ze makkelijk naar het zuiden langs de volledige lengte. De warmte maakt me hongerig naar je. Al snel ligt de boxer op de grond en pak ik met beide handen je geslacht zodat hij naar het plafond wijst. Met mijn tong maak ik de lippen nat. Door de bestraling over mijn speekselklier is mijn mond droger geworden. En probeer wat extra speeksel aan te maken. Wanneer mijn mond nat genoeg is, kus ik het topje. Laat mijn tong cirkeltjes trekken en zuig hem kort diep naar binnen. Je ballen worden beroerd door mijn vingers. Mijn andere hand betast af en toe even de zachte haartjes op je buik en borst.

Ondertussen is mijn honger toe genomen en voel ik de nattigheid tussen mijn eigen benen. Maar negeer dat omdat ik me compleet op jouw focus en ga weer tussen je benen zitten. Het zuigen wisselt tussen op het puntje tot dieper naar binnen. Mijn tong streelt de lengte. Samen met mijn hand vormt mijn mond een perfect, warm en vochtig coconnetje om de volle lengte heen. Het moet voor jou als mijn warme kutje voelen, want door mijn wimpers zie ik dat je echt volledig geniet en op wolken aan het weg zweven bent. Toch houd ik nog een rustig tempo aan, soms wat sneller en soms knijpen mijn vingers en lippen iets meer om je penis heen en werk rustig naar een hoogtepunt toe. Jij bent niet de enige die volop geniet, ik geniet van het feit dat jij geniet en dat ik je zie en hoor genieten. Dat maakt mijn lichaam jouw lichaam willen. Het maakt me ook warmer en vochtiger.

121 (3)
via internet gevonden

Onder mijn handen voel ik je bewegen en weet dat het hoogtepunt er aan zit te komen. Ook proef ik meer van jouw heerlijke zilte vocht en blijf doorgaan met wat ik al aan het doen ben. En niet veel later heb ik het warme, zachte voorgerecht al in mijn mond en slik het door. Wanneer het op is en jij volop genoten hebt, lik ik mijn lippen schoon en doe ik je de blinddoek af. Een voldaan en euforische glimlach verschijnt op je lippen en in je ogen. Snel wil ik je een tongzoen geven, maar jij trekt mij in je armen.
“Het eten!”
“Heb je nog honger dan na dit voorgerecht?”
“Zeker weten, reuze honger.”
Je lacht luid en ik ook. En we staan op voor het avond eten…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.