Het helende litteken (deel 3)

<< klik hier voor deel 1 >>

<< klik hier voor deel 2 >>

 

Even weet ze zelf niet wat te doen, maar laat hem doorgaan. Ze heeft hem zo lief, wil hem geen pijn doen. Ze heeft liever dat hij haar pijn doet, al zal hij dat niet snel doen. Maar dat gevoel kent ze en weet ze mee om te gaan. Dat is de rode draad in haar leven. Het verhaal vertellen, mensen die het accepteren en dan er toch van door gaan.
Haar hoofd zit vol en ondanks dat, geniet ze van wat hij met haar doet, hoe zijn vingers haar huid beroeren. Zijn armen om haar heen, zijn liefde en warmte doen haar zo goed. Ze begint te snikken, alweer. Ze kan niet meer vechten tegen nieuwe tranen. Ze kruipt tegen hem aan en opnieuw houdt hij haar in een stevige doch liefdevolle omhelzing om haar opnieuw te sussen. Na enige tijd van snikken, begint zij hem te strelen en te zoenen.
“Gaat het weer?” vraagt hij aarzelend omdat hij niet weet of hij wel iets moet zeggen om de sfeer niet te doorbreken of dat ze niet opnieuw weer emotioneel wordt.
“Ja, het gaat weer. Dit is heel normaal. Dat dubbele ervan. Ik geniet zo van je. Maar dan borrelt er weer iets in mijn hoofd. En daar is geen aan/uit knopje voor.”
“Geeft niks. Vergeet niet dat jij ook liefde geeft aan mij. Dat jij je zo laat gaan, laat me zien dat je me toch vertrouwt. Dat doet me goed. De goede gesprekken komen wel op gang zo. Laten we nu vooral even van elkaar genieten zonder woorden.”
Een intense zoen beantwoordt zijn zin. Haar handen beginnen weer met strelen en ook laat zij zich strelen. Hij begint gewoon weer van voor af aan met het voorspel. Het voorspel is geen optie, het is waar het om draait. Recht op het doel afgaan is voor pubers vol hormonen, hij is geen puber meer. Al zit hij wel vol hormonen, maar kan ze goed in bedwang houden. Hij wil er voor zorgen dat zij niets te kort komt. Dat zij verder heelt na al die vervelende ervaringen met anderen. Hij ziet hoeveel liefde zij bezit, maar dat ze de juiste nog niet is tegen gekomen die het vanuit haar diepste naar boven haalt.

Geduldig streelt hij haar rug en benen, haar ronde billen en het deel van haar armen waar hij bij kan. Ook blijft zijn andere hand bij haar hoofd om door haar haren te strelen en nu en dan over haar wang. Wanneer ze opnieuw weer rustiger is, gaat hij een stapje verder. Hij trekt haar been over zijn heup heen. Haar ademhaling gaat even wat dieper, afwachtend. Even twijfelt hij, maar herpakt zich en gaat door met strelen. Rustig tussen haar dijbenen naar boven en naar onderen. Maar nog niet langs haar vrouwelijke delen. Tot hij op een gegeven moment heel rustig en kort wel haar schaamlippen aanraakt en voelt hoe zij haar bekkenspieren kort aanspant. Het antwoord wat hij aan het zoeken was. Het tempo voert hij langzaam op, steeds vaker langs haar vrouwelijke geslacht. Wanneer hij merkt dat ze vochtig genoeg is, gaat in het zelfde rustige tempo een vinger op zoektocht naar haar binnenste warmte. Hij ziet haar er zichtbaar van genieten. Haar ogen gesloten, maar haar oogbollen gaan achter haar oogleden heen en weer. Een beeldvormend van wat hij met haar doet.
Ze doet haar uiterste best om naar dat eiland ver hier vandaan te gaan. Haar lichaam te laten voelen, niks te sturen. Ze merkt dat ze verder opgewonden raakt. Niet zo als eerder, maar meer bevrijdend en laat zich meevoeren.

Hij duwt haar iets van hem af. Legt haar been terug op het bed. Ze ligt op haar rug en heeft zich overgegeven aan zijn liefde voor haar. Ze voelt zijn hand overal en nergens. Zachte strelingen en soms wat harder. De afwisseling voelt goed. Vooral ook dat hij niet op zijn doel gaat en daar blijft hangen. Haar hele lichaam komt aan bod. Hij heeft zijn lippen om een tepel heen, zijn tong speelt met haar tepel. Tevens zuigt hij erop. Hij speelt met beide borsten terwijl zijn vingers haar beneden bespelen. Zachte kreunen ontsnappen van haar lippen, haar tong glijdt over haar lippen en eventjes zet ze haar tanden op haar onderlip. Ze laat zich verwennen tot en met. Zelfs haar hoofd is leeg, geen gepieker. Ze kronkelt onder zijn handen. Hij voert het tempo steeds meer op en haar ademhaling gaat ook sneller. Haar ogen schieten alle kanten op, kijken hem aan om ze vervolgens weer te sluiten. Haar zuchtjes en kreuntjes worden wat luider.
Hij geniet van wat hij ziet, waardoor hij nog meer geniet. Haar gezichtsuitdrukkingen zijn verrukkelijk om te zien. Vooral als hij telkens even met zijn vingers bij haar naar binnen glijdt, heen en weer beweegt. Terwijl zijn duim over en langs haar clitoris beweegt. Zijn onuitputtelijke spieren gaan net zo lang door tot zij haar lichaam niet meer kan beheersen en al haar spieren samentrekken, zelfs dan gaat hij nog door. Het orgasme is zo enorm, dat ze uitgeput raakt. Maar hij blijft nog doorgaan. Hij weet dat hij haar moe maakt, maar ook laat genieten.

Niet veel later gaat zijn tempo weer naar beneden. Steeds wat langzamer, hij wil niet ineens stoppen. Wanneer hij gestopt is, neemt hij haar weer in zijn armen en blijft bij haar liggen. Samen vallen ze in slaap….. op naar meer mooie momenten samen en goede gesprekken om hun relatie verder uit te diepen en een stevige band op te bouwen, zodat ze samen de demonen aankunnen.

Ik hoop met dit verhaal anderen te kunnen helpen of in elk geval dat men er over na gaat denken wat misbruik met iemand doet of kan doen. Het is een litteken dat je de rest van je leven meedraagt. Dat niet uitgewist kan worden. Dat alle relaties die iemand aangaat kapot kan maken. De persoon in dit verhaal duwt ook vaak degene die van haar houdt van zich af. Ook omdat haar eerste relatie waarmee ze ook samenwoonde, niet een hele goede en begripvolle was. Hij gebruikte haar verleden om te krijgen wat hij zich toe-eigende. Niet bij aanvang maar wel later. Haar gevoel in een relatie is dan ook vaak dat ze zich tot last voelt voor de ander.
Mocht je ooit iemand ontmoeten die misbruikt is, luister. Sla het verhaal op in je hoofd en heb begrip en geduld. Achter elk persoon schuilt een verhaal. Oordeel niet.

4 reacties op ‘Het helende litteken (deel 3)

 1. Twee foutjes en twee opmerkingen waar je maar moet kijken wat je er mee doet.

  “Ze begint te snikken, al weer.” ‘alweer’ – één woord

  “Hij zit hoeveel liefde zij bezit,” ‘zit’ moet ‘ziet’ zijn

  “Hij speelt met beide borsten terwijl zijn vingers daar beneden haar bespelen.” – is het volgende beter? Kijk maar.
  ‘Hij speelt met beide borsten terwijl zijn vingers haar daar beneden bespelen.’

  “Haar ogen schieten alle kanten op, kijken hem aan en ze sluit ze weer.”
  En is dit beter?
  ‘Haar ogen schieten alle kanten op, kijken hem aan en sluiten zich weer.’

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.