Hete winteravond

“Zullen we naar huis gaan?”
“Ja, ik heb nu wel genoeg op het ijs gestaan.”
Samen schaatsen we naar het bankje naast de vijver en wisselen we onze schaatsen in voor onze schoenen. Plunjezak is de hele middag netjes aan de leuning van de bank blijven hangen, net als al die andere tassen om het bankje heen. De man van de warme choco houdt voor een klein bedrag de tassen in de gaten, samen met de parkopzichter.
Een warme chocomel later gaan we door een dik pak sneeuw op weg naar huis. De verse sneeuw kraakt onder elke stap die we zetten. Wanneer we bij een groot veld aan komen waar nog niemand gelopen heeft, spreekt het ondeugend kind in mij. Ik pak wat verse sneeuw in mijn handen en laat het in zijn nek achter zijn jas verdwijnen. Als een kind begin ik te lachen om zijn schrik reactie door de koude sneeuw. Niet veel later lig ik zelf in de sneeuw, omdat Jelle pootje haakt. Hij pakt een hand vol sneeuw en wrijft het door mijn gezicht. De kou trekt behoorlijk door mijn huid, waardoor ik even ril. Snel herpak ik me, terwijl Jelle weer opstaat. Opnieuw pak ik een handvol sneeuw en maak er snel een bal van en gooi die naar hem. Opnieuw raak in zijn nek, waardoor er een kort sneeuwballengevecht tussen hem en mij ontstaat met veel gelach en gegiechel. Hoe moeilijk het ook is, ik probeer door de sneeuw weg te rennen. Even blijf ik uit zijn buurt wanneer hij de achtervolging in zet en niet veel later lig ik weer in de sneeuw en ligt Jelle half boven op me. Hij kijkt heel serieus naar me, diep in mijn ogen waarop ik als altijd begin te lachen. Lang kan ik niet lachen. Zijn lippen raken al snel de mijne en een lange tongzoen is geboren.
Daarna helpt hij me overeind en nadat we de sneeuw van ons afgeklopt hebben vervolgen we onze weg naar huis. Ik steek mijn hand in zijn broekzak en hij slaat zijn arm om me heen. Als een verliefd jong stel lopen we binnen tien minuten onze achtertuin in. Maar omdat sneeuw in ons land niet vaak meer voorkomt, besluit ik nog even buiten te blijven.

“Ga je niet naar binnen?”
“Nee, ik blijf nog even buiten. Ik wil per se een sneeuwpop bouwen.”
“Een sneeuwpop? Jij?”
“Ja, ik. Niks mis met het kind in jezelf niet te verliezen. Sneeuw is zeldzaam, buiten is gezond en het is leuk om bezig te zijn.”
“Heerlijk mens, jij. Daarom vind ik je zo leuk. Altijd anders dan anderen.”
Ik begin met een klein balletje te rollen, die steeds groter wordt. Wanneer die groot genoeg is, leg ik hem vlak bij het raam. Daarna begin ik met een tweede en die leg ik boven op die grote sneeuwbal. Wanneer ik hem wat in model wil brengen door er wat losse sneeuw tegen aan te plakken komt Jelle buiten. Met een grote glimlach loopt hij op me af.
“Wat?”
“Ik kom je alleen maar gezellig helpen, meer niet.”
“Ja ja, gezellig helpen. Nou vooruit dan maar, omdat jij het bent,” zeg ik met een knipoog.
Samen gaan we verder en spontaan begint het te sneeuwen. Op dit moment voel ik me dan ook niet volwassen maar weer echt kind. Zo trots als een pauw bouw ik samen met Jelle door en in korte tijd staat er een behoorlijke sneeuwpop. Zijn neus is een knaloranje wortel, die Jelle meegenomen heeft van binnen.
“Nu nog ogen en een mond,” terwijl ik dat zeg, draai ik me om naar de achterdeur.
“Niet nodig, hij heeft al twee ogen.”
Opnieuw draai ik me om en zie zelfs een mond, gemaakt van de rode bessen uit de struik.
Nog trotser kijk ik naar onze sneeuwpop, die nu met dezelfde trots in onze tuin staat. Opnieuw draai ik me om, om naar binnen te gaan, maar Jelle pakt me bij de arm.
Met een ruk draai ik weer terug en krijg meteen een hand vol sneeuw in mijn gezicht.
Opnieuw komt er een sneeuwballengevecht, opnieuw lig ik in de sneeuw. Al snel voel ik een koude hand vol met sneeuw onder mijn dikke wintertrui verdwijnen. De rillingen lopen over mijn lichaam, zo koud. Ondanks het rillen besluit ik mijn lippen tegen de zijne te drukken. Doordat mijn zoen wordt beantwoord, krijg ik het meteen een stuk warmer. Wat we normaal op de bank doen, doen we nu in de sneeuw. Wanneer we elkaar goed ingezeept hebben en koud zijn, gaan we toch naar binnen.

Terwijl Jelle voor ons beiden warme chocomel gaat maken, verdwijnen mijn koude handen onder zijn trui,. Mijn vingers kriebelen zachtjes op zijn rug en via de zijkant naar zijn buik. Daar vind ik de riem en de knopen van de spijkerbroek die ik bijna allen openmaak in een gestaag tempo. Jelle kijkt even achterom en meteen weer voor zich. Hij laat me mijn gang gaan. De broek blijft op de heupen hangen, mede omdat ik niet alle knopen open gemaakt heb. Ik laat mijn nog best wel koude hand in zijn broek glijden, aan de voorkant. Even plagen, want ik raak niks ‘kostbaars’. Ik blijf net boven de rand van de boxer, waar ik wat kriebel in de zachte buikhaartjes. Daarna loop ik weg, naar boven om me snel te douchen en wat makkelijks aan te trekken.
Binnen 10 minuten ben ik beneden en is de chocomel ook klaar en is de haard aangestoken. Ik ga op het kleed bij de haard zitten en Jelle blijft in de stoel zitten. In stilte drinken we onze warme drank. Waarna hij de lege mokken wegbrengt en met wijn en glazen terug komt.
Ondertussen heb ik de kerstboomverlichting aangedaan en de kaarsen aan gestoken om vervolgens weer op het kleed te gaan zitten, bij mijn geliefde die weer in de stoel zit en wijn heeft ingeschonken. Met een ondeugende glimlach kijk ik naar hem.

 

Mijn handen liggen op haar schouders en ik kriebel wat door haar vochtige lange haar. Hierdoor ruik ik de geur van haar dennenshampoo nog beter. Onderwijl maak ik een vlecht van het lange haar om uiteindelijk een elastiekje om het eind te doen. Haar handen strelen al die tijd mijn benen ondanks de spijkerbroek die ik nog steeds aan heb. Als de vlecht klaar is, draait ze zich naar mij om. De twinkeling die ik in haar ogen zie, laat mijn hart al sneller kloppen en iets tussen mijn benen groeien.
“Dank je voor de heerlijke middag.”
“Graag gedaan, schat.”
Ze helt naar voren, pakt mijn gezicht vast en zoent me hartstochtelijk. De aanraking van haar tong tegen mijn lippen, zo zacht en teder. Alsof ik van fluweel ben. Ik open mijn mond iets en nodig haar tong uit in mijn mond. Ze neemt de uitnodiging aan en nodigt mijn tong uit om haar mond te verkennen. Voordat ik de uitnodiging kan aannemen bijt ze speels en zachtjes op mijn onderlip. Daarna dansen onze tongen met elkaar, in haar mond en in de mijne. De geur van haar huid doet mijn bloed nog sneller stromen. Mijn handen pakken haar vast en ik ga steeds verder op het randje van de stoel zitten. Waardoor ik haar dwing iets naar achteren te gaan. Rustig laat ik haar achterover vallen. Met mijn arm houd ik haar tegen, zodat het niet te snel gaat, tot het moment dat ik boven op haar lig. Ik pak haar handen en leg ze boven haar hoofd. Daar houd ik ze vast. Het been dat zij vrij heeft, krult ze om mijn been. Het andere been ligt vast onder mijn been. Mijn heupen duw ik tegen haar bekken aan. Ze probeert zich voorzichtig los te wurmen, maar mijn grip is steviger dan ze dacht. Dan maak ik mijn rechterhand vrij en laat die vanaf haar middel onder haar avondtrui glijden op zoek naar haar linker borst. Hierdoor moet ik iets gaan verliggen. Bij haar mooie ronde borsten aangekomen, voel ik dat ze geen bh draagt. Mijn vingers spelen met haar tepel. Ze zucht in mijn mond, waarop ik door ga met haar tepel plagen. Mijn lichaam blijft tegen haar aan bewegen en mijn vrije hand glijdt in haar broek. Het kruis van haar string voelt al vochtig aan, mijn hand blijft er even ronddwalen om haar nog meer te plagen. Daarna ga ik weer over haar buik. Haar handen laat ik los om haar buik te kussen en niet alleen haar buik. Ze kroelt onder mijn aanrakingen. Wanneer ik de gevoelige plekjes aan de zijkant van haar buik raak, houdt ze even haar adem in. Dan plaag ik haar en houd ik spontaan op. Ik ga rechtop zitten.

Ondeugend kijk ik haar aan en ik zie haar ogen groter worden, maar net zo ondeugend kijken als eerder. Ze laat haar handen naar mijn kruis gaan, maar ze maakt alleen de laatste twee knopen open. Met haar tong maakt ze haar lippen nat terwijl ze me strak aanstaart. Opnieuw legt ze haar hand tegen mijn wang, alleen laat ze dit keer een vinger over mijn lippen gaan. Het puntje van mijn tong glijdt over haar vingertop. Omdat ze haar vinger niet direct wegtrekt, zuig ik er even aan. Haar oogleden gaan dicht, maar daar achter zie ik haar ogen bewegen. Ze trekt haar vinger terug om haar trui uit te trekken. Mijn handen omvatten haar borsten, kneden ze even. Maar zachtjes duwt ze mijn handen weg. Pakt de onderkant van mijn trui om hem uit te trekken. Ik zie haar denken, denken hoe ze mijn broek uitkrijgt. Dan gebaart ze dat ik moet gaan staan. Ik luister altijd netjes dus dat doe ik dan ook.
Zo kan ze in één beweging de broek van mijn heupen trekken, samen met mijn boxer.
Verlekkerd kijkt ze naar mijn naakte lichaam. Maakt haar lippen nat met haar tong. Gaat op haar knieën zitten, pakt mijn dijen met beide handen beet en legt haar lippen tegen de onderkant van mijn penis. Met één lange haal glijdt ze, met haar vochtige lippen en tong, van onderen naar boven en neemt mijn eikel in haar mond. Haar tong gaat rond om het randje, terwijl ze ook even zuigt. Haar vingers knijpen behoorlijk in mijn dijen en billen, terwijl ik sta te genieten.

Dan kijkt ze omhoog, om aan te geven dat ze even pauze neemt. Ik laat mijn hand door haar haren gaan. Waarna ik haar op haar benen til. Nu is het mijn beurt om haar broek uit te trekken. En nu staat zij naakt voor mij. Ik weet wat ze verwacht, maar trek haar naar beneden. We zitten nu beiden op het kleed en heel dicht tegenover elkaar, terwijl onze vingers nog in elkaar verstrengeld zijn. Rustig trek ik haar dichter naar me toe en zij kruipt maar al te graag op mijn schoot. Ze vouwt haar benen achter mij, haar armen slaat ze om me heen. Ik trek haar dichter tegen me aan. Deze innige houding laat ons beiden niet onberoerd. De opwinding groeit dan ook bij mij en ik merk aan de ademhaling van Marleen dat ook haar opwinding groeit. De strelingen over haar huid, zorgt voor kippenvel. Samen met mijn blik moedigt het haar aan om haar hand tussen ons in te laten glijden. Ze pakt mijn penis beet en masseert hem op en neer. Maar ze raakt daarbij ook haar rozenknopje. Terwijl ik haar billen om en om kneed en haar huid blijf beroeren. Haar hoofd legt ze afwisselend op mijn schouder en bijt zachtjes in mijn nek en dan weer achterover in haar nek. Juist dan leg ik mijn arm om haar rug, zo dat ze even achterover kan hangen en genieten…

 

Het beloofd een lange, hete, koude winteravond te worden voor de haard.

Onderaan kunt u een reactie achterlaten of een like. Ook kunt u via de knoppen dit verhaal delen met uw vrienden, volgers via diverse social media. Dit wordt enorm op prijs gesteld. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.